PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86733
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Bardzo lubie ogladac bo jest fajny i chwali moje miasto czyli Radzyn Podlaski. Troche to dziwne bo zadne Wilkowyje nie leza kolo Radzynia ale to tylko serial :)

jacekk

Zgadzam sie koło Radzynia Podlaskiego nie ma Wilkowyj tylko z kąd pewność ze chodzi o Radzyń Podlaski...

ocenił(a) serial na 7
gall_anonim1

Dlatego to Radzyn Podlaski gdyz Lucy ma łaza i on ma rejestracje LRA a takie rejestracje są tylko chyba w Radzyniu Podlaskim w całej Polsce

ocenił(a) serial na 8
jacekk

Byłem kiedyś w Radzuniu , całkiem sympatyczne miasteczko :).Pozdro

ocenił(a) serial na 8
ViViDfan

*Radzyniu oczywiście sorówa za literówke

ocenił(a) serial na 7
ViViDfan

A co przykulo twoja szczegolna uwage. Moze nasz piekny palac ??

ocenił(a) serial na 8
jacekk

Pałac Potockich na prawde bardzo ładne miejsce , ale uważam że kościół świętej Trójcy jest zabytkiem godnym równej uwagi :)

ocenił(a) serial na 7
ViViDfan

Widze ze nie tylko przejazdem bylas w Radzyniu. Masz racje Radzyn to fajne i spokojne miejsce nie takie jak wieksze miasta gdzie mozesz latwo po glowie dostac. Pozdro dla Ciebie :)

ocenił(a) serial na 10
jacekk

?
W całym serialu akcja dzieje się tylko w Wilkowyjach(no może jeszcze w lesie) a o Radzyniu się tylko mówi.
Wogule to podejrzane, bo kręcą go w Jeruzalu (moja gmina:):):)i w Latowiczu, w powiecie Mińskim, od Mińska MAZOWIECKIEGO.Z Jeruzalu jest bliżej do Mińska niż do Siedlec, o Radzyniu nie mówiąc.
No, a serial zarąbisty, kręcony w mojej okolicy(w 3 serii przejadę się na plan:)u nas jest większa cywilizacja, kultura, a tam pijaństwo. Fajnie jest zobaczyć jak Mazowsze gra Podlasie:)

ocenił(a) serial na 7
michal_fracz

Duzo razy jest wspominiany jest Radzyn. Przez to ktos moze sie zainteresuje i odwiedzi :)

jacekk

wilkowyje to jest taka wioska czy dzielnica Tychow. z tego co wiem to jedyna miejscowosc ktora sie tak nazywa w polaczkowie

cpbarca

jeszcze jest wioska Wilkowyje na Mazurach

maras86_2

i wieś Wilkowyja koło Garwolina (mazowieckie)

ocenił(a) serial na 7
Idusia

i Wołkowyja w Bieszczadach również jest:P

ocenił(a) serial na 7
jacekk

szkoda że nie ma nic o Białej Podlaskiej bo to w sumie tez niedaleko od Radzynia

jacho86

Ranczo jest kręcone w kilku miejscach: Jeruzal pod Warszawą, Żyrardów, wszystkie sceny w urzędzie - Warszawa.