PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86482
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo
donmaslanoz14

Ciekawa końcówka.

ocenił(a) serial na 8
donmaslanoz14

Fabian wymiata :D

ocenił(a) serial na 8
donmaslanoz14

Nooo..... końcówka świetna... i teraz weź żyj ten tydzień cały w niepewności o co kaman

ocenił(a) serial na 10
sudi2

powalający!

margo_a

Za kilka h będzie już nowy odcinek za darmo w necie na pewno :) a opisy odcinków sa już dostępne do końca sezonu, także wiadomo o co kaman :)

ocenił(a) serial na 8
Monitor92

ale po co czytać opisy odcinków... to nie to samo... i takie spoilery bez sensu są ;p

ocenił(a) serial na 10
sudi2

zgadzam się, będę cierpliwie czekać na następne odcinki w telewizji :) chociaż wtedy przestaje przez chwilę myśleć o maturze :D

ocenił(a) serial na 10
Monitor92

zapodaj link do tych streszczeń do końca 7 serii.

olusia856

http://ranczo.org/ranczo-seria-7-f74/

sudi2

Przeczytaj sobie streszczenia.... Mam nadzieję, ze wreszcie zacznie się coś dziać. Chociaż pewnie znowu się zawiodę.

ocenił(a) serial na 8
donmaslanoz14

Powiem krótko: NIESAMOWITY ODCINEK! :D Nie będę pisał po kolei co mi się najbardziej podobało, bo chyba by esej z tego wyszedł :D

Mati9319

Właśnie obejrzałem 88 odcinek, czyli ten co będzie w tv za tydzień i powiem krótko-najlepszy odcinek ze wszystkich serii. Wróciło stare, najlepsze ranczo, za ten odcinek 10/10

Monitor92

http://ranczo.org/ranczo-seria-7-f74/

A tutaj link do streszczeń :)

ocenił(a) serial na 8
Monitor92

gdzie można obejrzeć ten odcinek?

sudi2

Ja oglądałem płatnie na Ipli, ale np na stronie kinomaniaka powinien się pojawić za darmo najpóżniej jutro ;) ewentualnie warto wydać te parę złoty w przypadku tego odcinka

Monitor92

no a do końca sezonu po dzisiejszym odcinku już tylko cztery, które zapowiadają się również zajek***abiste.

Monitor92

Przed chwilą obejrzałem i potwierdzam, zajebisty odcinek.

donmaslanoz14

fajna ta Jagna co pomagala Fabianowi

ocenił(a) serial na 9
donmaslanoz14

do autora wątku, podawaj numery lub tytuły odcinków o których mowa, bo nie wiadomo co masz na myśli mówiąc "nowy odcinek" - poza tym robi się trochę bałagan, gdy co drugi wątek jest tak samo zatytułowany, no hard feelings:)
akurat temat do tego odcinka już istnieje na forum:

http://www.filmweb.pl/serial/Ranczo-2006-262774/discussion/7x09+%22Ci%C4%99%C5%B Cka+r%C4%99ka+prawa%22+-+opinie,2187964

klekipetra

Pisząc nowy odcinek mam na myśli ten który przed chwilą był w TVP, ale dobra w przyszłości będę pisał numer odcinka.

ocenił(a) serial na 9
donmaslanoz14

wiem, wiem, ale nie każdy patrzy na datę postu i przy kilku tak samo zatytułowanych wątkach może się zrobić bałagan. jak już pisałam - no hard feelings:)

donmaslanoz14

kompozycje Pietrka zabójcze! :)

Adamm98

" Bo tylko miłość w życiu daje smak, bo tylko miłość sprawia, że aż tak. Ja kocham Ciebie, a Ty mnie..." :):):) Myślałam, że padnę ze śmiechu jak to Pietrek śpiewał. Generalnie bardzo dobry odcinek, następny jeszcze lepszy. Mam nadzieję, że serial utrzyma w miarę dobry poziom. Uwielbiam Ranczo. Jeden z moich ulubionych seriali.:)