PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86474
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

chyba że będzie niska oglądalność, ale TVP mówi ,że dopóki będzie oglądalność serial będzie istniał ,ja wolałbym ,żeby mimo wszystko skończyli na 8 serii

ocenił(a) serial na 10
D1999

a ja wolę żeby ten serial trwał długo to jest jeden z najlepszych seriali i mój ulubiony z resztą. To już nie jest to samo Ranczo co kiedyś ale da się oglądać 7 sezon był fajny,ale 5 i 6 to już nie.

kinomanka_13

Oczywiście ,że mógłby trwać ,ale nie wiadomo jak im te wszystkie nowe odcinki wyjdą... Tym bardziej ,że nie pokazują nic konkretnego nie
długo Solejuk pójdzie na studia ,Hadziuk założy firmę ,a Pietrek zostanie wybitnym profesorem muzyki ,a ja wolałbym zobaczyć wybory na wójta,Wigilię i Boże Narodzenie w Wilkowyjach czy chociażby coś o rodzicach Lucy nie jest jeszcze taka stara ,więc powinni żyć ,a tyle sezonów było i będzie i nic ani o świętach ,ani o rodzicach Lucy.

ocenił(a) serial na 10
D1999

ale niektóre odcinki 7 sezonu były ZAJEBISTE jak Więcławska , Hadziukowa i Solejukowa zajmowały się knajpą, albo jak ławeczka chciała Lucy uratować, albo jak Myćko i Wargacz się naćpali i wypuścili krowy, albo jak senatorowa miała romans z aptekarzem. A z 6 sezonu lubię odcinki jak było wesele i się Japycz z Hadziukiem upili zamiast pilnować, jak Solejuk się ukrywał i było że policjanta o pomoc prosił, i jak ta koleżanka Jagny u Więcławskiej pracowała.

D1999

A ja wolałbym żeby tacy maruderzy nie oglądali Rancza Wogóle, nie podoba się, nie oglądaj, przełącz sobie na TV Trwam ma przykład. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
D1999

bzdura.

ocenił(a) serial na 10
D1999

Plotki, plotki....Żeby kolejna seria ,,Rancza" miała szansę pojawić się wiosną 2017 w telewizji, to musiałaby być już nakręcona, a wiemy, że nic takiego nie miało miejsca. Produkcja serialu została zakończona.

ocenił(a) serial na 10
D1999

Głupie takie gadanie ja bym wolał. Nie chcesz, nie oglądaj dalej.

ocenił(a) serial na 10
marcin_piotrzkowski_35_

tylko, że produkcja Rancza jest już zamknięta ^_^