ciężko nie zgadnąć czemu....
chociaż totalnie się z tym nie zgadzam, zamiast Rancza nadają Pana Tadeusza, o którym ciężko powiedzieć ze pasuje do klimatu dzisiejszego dnia (bo taki był chyba zamysł twórców tej zmiany...)
no dokładnie.. wkurzyłam się! ten serial pomaga mi zmniejszyć złość na to, że następnego dnia jest poniedziałek ;>
chciecie wiedziec czemu powiem wam dlatego ze zostala nam nazucona znowu zaloba narodowa dlatego nie mozna sie smiac cieszyc bawic trzeba siasc i plakac
Niektórym od tego Smoleńska się w głowach i dupach poprzewracało. A Pan Tadeusz pasuje jak ulał - od poniedziałku maszerujemy na Moskwę :) Hejże, na Moskali!
PS. Jak Jak Paweł II umierał też dali Pana Tadeusza w TVP :) Chyba mają deficyt filmów na takie okazje.
(edycję szlag trafił więc musiałem napisac jeden post po drugim)
I dlatego trywialnie mówiąc już dawno "położyłem lachę" na telewizję publiczną :) A ranczo jest w necie:P
W Panu Tadeuszu też są wątki komediowe więc nie lepiej było zostawić Ranczo,a tak swoją drogą co mnie obchodzi ta tragedia.Nie znałem tych ludzi i nie głosowałem na śp. pamięci prezydenta Lecha Kaczyńskiego.Dla mnie ta decyzja to skandal.Robimy mit człowieka,który zajmował wysokie stanowisko i ogłupiamy naród.Ja nie jestem dwulicowy.Nie lubiłem śp. pamięci prezydenta za życia i dlatego,że umarł nie mam zamiaru krzyczeć,że Rosjanie zabili tych ludzi.W sobotę Katyń w niedziele Pan Tadeusz hmm propaganda Pisu i Rydzyka idzie pełną parą i zostanawiam się czy ciągle żyjemy w oświeconej Europie czy zacofanym średniowieczu.Zamiast pana Tadeusza mogliby dać Makbeta czy Romeo i Julię.