PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86733
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

WTF?

ocenił(a) serial na 10

czemu nie ma dzisiaj następnego odcinka ;/?

ocenił(a) serial na 9
Damian56

ciężko nie zgadnąć czemu....
chociaż totalnie się z tym nie zgadzam, zamiast Rancza nadają Pana Tadeusza, o którym ciężko powiedzieć ze pasuje do klimatu dzisiejszego dnia (bo taki był chyba zamysł twórców tej zmiany...)

ocenił(a) serial na 9
venglin1

no dokładnie.. wkurzyłam się! ten serial pomaga mi zmniejszyć złość na to, że następnego dnia jest poniedziałek ;>

majkahsm

chciecie wiedziec czemu powiem wam dlatego ze zostala nam nazucona znowu zaloba narodowa dlatego nie mozna sie smiac cieszyc bawic trzeba siasc i plakac

venglin1

Niektórym od tego Smoleńska się w głowach i dupach poprzewracało. A Pan Tadeusz pasuje jak ulał - od poniedziałku maszerujemy na Moskwę :) Hejże, na Moskali!

venglin1

PS. Jak Jak Paweł II umierał też dali Pana Tadeusza w TVP :) Chyba mają deficyt filmów na takie okazje.

(edycję szlag trafił więc musiałem napisac jeden post po drugim)

ocenił(a) serial na 10
Gh0st

I dlatego trywialnie mówiąc już dawno "położyłem lachę" na telewizję publiczną :) A ranczo jest w necie:P

użytkownik usunięty
Damian56

W Panu Tadeuszu też są wątki komediowe więc nie lepiej było zostawić Ranczo,a tak swoją drogą co mnie obchodzi ta tragedia.Nie znałem tych ludzi i nie głosowałem na śp. pamięci prezydenta Lecha Kaczyńskiego.Dla mnie ta decyzja to skandal.Robimy mit człowieka,który zajmował wysokie stanowisko i ogłupiamy naród.Ja nie jestem dwulicowy.Nie lubiłem śp. pamięci prezydenta za życia i dlatego,że umarł nie mam zamiaru krzyczeć,że Rosjanie zabili tych ludzi.W sobotę Katyń w niedziele Pan Tadeusz hmm propaganda Pisu i Rydzyka idzie pełną parą i zostanawiam się czy ciągle żyjemy w oświeconej Europie czy zacofanym średniowieczu.Zamiast pana Tadeusza mogliby dać Makbeta czy Romeo i Julię.

Oj ty głąbie, Katyń i Pan Tadeusz to akurat propaganda PO i Komorowskiego bo Wajda ich popiera więc przy okazji śmierci swojego wroga dają zarobić swojemu poplecznikowi. To jest straszna hipokryzja !