PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86257
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

odcinek 97

ocenił(a) serial na 10

Hahahahaha świetny motyw z Hadziukiem i Solejukiem pod jednym dachem. Powinni ten wątek pociągnąć przez kilkanaście odcinków

Mariusz005

Haha. I jeszcze wikarego spili. :D

Mariusz005

Hadziukowa płaczliwym głosem, i to przy Solejukowej:
"Na Solejuka, dziada paskudnego mnie wymienił!"

ocenił(a) serial na 8
Ketosz

No fakt. To było zacne :D

Mariusz005

Niezłe to było, ale najbardziej podobał mi się pijany wikary :D:D:D
Dobrze, że go biskup nie widział ;)
Klaudia przyszła do Hadziuka i Solejuka i pyta wstawionego wikarego "Co ksiądz tu robi?"
Ksiądz "Ja myślę, że ja już idę" :D

Vanessa100

Właśnie cały czas czekałem na moment, w którym biskup zobaczy tego pijanego wikarego. Szkoda. Ale odcinek świetny.

dupa_guwno

Szkoda że go jeszcze nie obrzygał i w ogóle że biskup nie dowiedział się o solejukach i hadziukach :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Zgadzam się, pijany wikary był najlepszy ;D Mi się jeszcze podobało jak powiedział do Macieja "Ja się tak skupiłem, żeby przez wieś prosto przejść" i jak potem Maciej tłumaczył Proboszczowi, że Robert "misję wypełniał" xD

ocenił(a) serial na 8
Mariusz005

odcinek na poziomie, nie powiem. Według mnie wart uwagi był również komentarz Kaśki ;)

ocenił(a) serial na 8
pinkaa5

Co ona wtedy dokładnie powiedziała, bo nie dosłyszałam tego?

ocenił(a) serial na 8
Szaken22

Dokładnie nie pamiętam a nie chce mi sie przewijać odcinka. Cały sens polegał na tym, że jakąkolwiek orientację wybierze matka to Kaśka ją poprze. No.. tyle że w śmieszniejszej formie było to powiedziane:D

ocenił(a) serial na 8
pinkaa5

A, no sens zrozumiałam, właśnie tylko dokładnie nie usłyszałam, co powiedziała :)

ocenił(a) serial na 9
Szaken22

z tego co kojarzę, to było coś w stylu: "jakby mama chciała zrobić coming out, to mama ma moje poparcie",

ocenił(a) serial na 8
klekipetra

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
Szaken22

dzisiejszy odcinek wymiata .motywy z rowerami ściągnięty z ojca Mateusza hehe