PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688860}

Ravenswood

2013 - 2014
6,3 6,3 tys. ocen
6,3 10 1 6281
3,0 2 krytyków
Ravenswood
powrót do forum serialu Ravenswood

Czy Caleb

ocenił(a) serial na 2

nie musi przypadkiem chodzić do szkoły? Bo z tego co widzę to nie dośc, że tego nie robi, to
jeszcze pojechał sobie do innego miasta i nikt się nim nie interesuje. Gdzie jest jego ojciec?
Przecież to sprawa dla opieki społecznej jak nic.

ocenił(a) serial na 3
RobertSolski

Przecież to fikcja, bohaterowie nawet nie załatwiają potrzeb fizjologicznych, które są niezbędne do przeżycia, więc co tam szkoła ;p
A tak na poważniej to nie wiem, pewnie mogliby to jakoś fabularnie uzasadnić, ale wolą się skupiać na innych aspektach.

Btw, w Ameryce rzucanie szkoły nie jest chyba jakąś wielką sprawą. Często przeglądając biografie aktorów, zwłaszcza takich serialowych gwiazdek, spotykałam się z przykładem przerwanej nauki, jeszcze przed studiami, ale nie wnikałam w temat.

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

Caleb chyba ma już 18 lat więc wątpię, by opieka społeczna się tym interesowała, tak samo jak u nas szkoły ponadgimnazjalne nie są obowiązkowe, tak samo pewnie u nich nauka jest przymusowa do pewnego wieku. :D

ocenił(a) serial na 3
RobertSolski

Kolejne pytanie brzmi: z czego on żyje? :D

ocenił(a) serial na 7
robipati

Nauka jest tam obowiązkowa chyba do 16 roku życia :)
Jak na razie mieszka u wuja Mirandy,a później to czytałam, że ma pracować u niego.

robipati

Przecież jego matka jest bogata, a on ma z nią kontakt. Można z tego wnioskować, że to ona go utrzymuje ;)

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

Po pierwsze w Ameryce po 16 roku życia jak rzucasz szkołę to nikt za Tobą nie lata i nie prosi o zmianę - u nas na odwrót. Po drugie żyje pod dachem wujka tej zmarłej a po trzecie Caleb ma bogatą matkę która mu na pewno sponsoruje (wysyła kasę) ewentualnie ojciec mu wysyła - nie muszą wszystkiego pokazywać i mówić w filmie ,bo moim zdaniem zepsuło by to trochę film takimi głupotami. To są raczej rzeczy które samemu się można domyśleć.