PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 18 tys. ocen
7,9 10 1 18450
7,3 9 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan

Powiedzcie szczerze ilu z was widząc Raya w ostatnim odcinku jak wyciąga kij z auta pomyślało że idzie kogoś obić jak to miało miejsce w poprzednich sezonach. A tu takie zaskoczenie tylko odbijanie piłki hahah ;-).
Swoją drogą serial jest fenomenem z odcinka na odcinek lepszy a to się bardzo bardzo rzadko zdarza.

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

Dokładnie :D. Ciekawe jak z ruskimi sytuacja się ułoży :).

Tekashikika

Ray znajdzie jakoś dojście do tego prokuratora , już było dobrze ale dziadek nie dał rady . Powiem szczerze że zaskoczył mnie ten moment jak się przyznaje i z planu nici , Ray na pewno przekabaci albo zmusi prokuratora tylko czy ruski odpuszczą tak naprawdę ??? Jakoś serial musi się skończyć choć mógłby trwać i z 15 sezonów .

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

Na każdy sezon jest dana sytuacja do rozwiązania. I na pewno będzie w tym. Przecież ma być 5 sezon i wtedy pojawi się kolejny problem :D. PS Mam nadzieję, że Avi przeżyje.

Tekashikika

Wow Mickey mnie zaskoczył , oczywiście przez niego spie.....olona akcja z podkową ale i tak zachowanie na plus. Ciekawe tylko czy jeszcze dotrze na ten posterunek i powie co ma powiedzieć , czy znowu zrobił Raya w c.ja ?

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

To przy którym odcinku jesteś? Bo ja na bieżąco jestem ;) Tylko że w tym tygodniu odcinka nie ma :(

Tekashikika

No jestem na odcinku gdzie Ray Ray zapakował ruska do skrzyni.Trochę dziwne było że ten rusek tak bardzo wystraszył się śmierci tej małolaty skoro likwidują kogo chcą. Niestety następny bedę widział z opóźnieniem bo bedę w terenie. pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

Ja właśnie najnowszy obejrzałam. Jestem ciekawa jak to wszystko się skończy, jeszcze dwa odcinki do końca. Jak wrócisz to koniecznie nadrób :) również pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Tekashikika

*jednak jeszcze tylko jeden odcinek do końca ;)

Tekashikika

Myślisz ze brat raya będzie trenerem Hectora. Mi został jeszcze 9 i 10. Pozdro z barcy

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

Zobaczysz sam, nie będę psuć Ci oglądania :)
Dzięki wielkie, pozdrawiam z biegunu zimna - z Suwałk :D

Tekashikika

Obejrzanym odcinek w którym Hector przeniósł się do klubu Raya , niestety pieprzony polsat nagrywa mi bez nazwy odcinka więc za bardzo nie wiem na którym jestem
( chyba 7). Dzięki że nie zdradziłaś co będzie. Mam nadzieje Terry będzie trenował Hectora bo na razie tylko wypożyczyli klub.Motyw z udawaniem gejostwa przez Mickeya ogień , sam się śmiałem do siebie.
Ps. Niebiosa już się tym zajęły , przyjechał pieprzony Ray Donovan ( najlepszy tekst w tym sezonie )

Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

W internecie też możesz obejrzeć Ray'a :) Ja właśnie skończyłam 12 (ostatni) odcinek tego sezonu. Daj znać jak też obejrzysz wszystkie odcinki, pozdro :))