Powiedzcie szczerze ilu z was widząc Raya w ostatnim odcinku jak wyciąga kij z auta pomyślało że idzie kogoś obić jak to miało miejsce w poprzednich sezonach. A tu takie zaskoczenie tylko odbijanie piłki hahah ;-).
Swoją drogą serial jest fenomenem z odcinka na odcinek lepszy a to się bardzo bardzo rzadko zdarza.
Ray znajdzie jakoś dojście do tego prokuratora , już było dobrze ale dziadek nie dał rady . Powiem szczerze że zaskoczył mnie ten moment jak się przyznaje i z planu nici , Ray na pewno przekabaci albo zmusi prokuratora tylko czy ruski odpuszczą tak naprawdę ??? Jakoś serial musi się skończyć choć mógłby trwać i z 15 sezonów .
Na każdy sezon jest dana sytuacja do rozwiązania. I na pewno będzie w tym. Przecież ma być 5 sezon i wtedy pojawi się kolejny problem :D. PS Mam nadzieję, że Avi przeżyje.
Wow Mickey mnie zaskoczył , oczywiście przez niego spie.....olona akcja z podkową ale i tak zachowanie na plus. Ciekawe tylko czy jeszcze dotrze na ten posterunek i powie co ma powiedzieć , czy znowu zrobił Raya w c.ja ?
To przy którym odcinku jesteś? Bo ja na bieżąco jestem ;) Tylko że w tym tygodniu odcinka nie ma :(
No jestem na odcinku gdzie Ray Ray zapakował ruska do skrzyni.Trochę dziwne było że ten rusek tak bardzo wystraszył się śmierci tej małolaty skoro likwidują kogo chcą. Niestety następny bedę widział z opóźnieniem bo bedę w terenie. pozdrowionka
Ja właśnie najnowszy obejrzałam. Jestem ciekawa jak to wszystko się skończy, jeszcze dwa odcinki do końca. Jak wrócisz to koniecznie nadrób :) również pozdrawiam :)
Zobaczysz sam, nie będę psuć Ci oglądania :)
Dzięki wielkie, pozdrawiam z biegunu zimna - z Suwałk :D
Obejrzanym odcinek w którym Hector przeniósł się do klubu Raya , niestety pieprzony polsat nagrywa mi bez nazwy odcinka więc za bardzo nie wiem na którym jestem
( chyba 7). Dzięki że nie zdradziłaś co będzie. Mam nadzieje Terry będzie trenował Hectora bo na razie tylko wypożyczyli klub.Motyw z udawaniem gejostwa przez Mickeya ogień , sam się śmiałem do siebie.
Ps. Niebiosa już się tym zajęły , przyjechał pieprzony Ray Donovan ( najlepszy tekst w tym sezonie )
Pozdrowienia