PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 19 tys. ocen
7,9 10 1 18563
7,6 11 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan

Warto..?

użytkownik usunięty

Mam ochotę na jakiś nowy serial ostatnio :) Warto obejrzeć Ray'a??? Uwielbiam Breaking Bad, The Walking Dead, Gre o tron..
Wciąga? Potrzebuje czegoś żeby nie dało się oderwać, zeby była ochota na następny odcinek itp. Jakieś cliffhangery są? :)

ocenił(a) serial na 9

WARTO! (chociaż za grą o tron nie przepadam) jak dla mnie RAY DONOVAN, BREAKING BAD i HOMELAND to jest najlepsza trójka. Właśnie poszukuję jakiegoś serialu, który dołączy, od którego nie będę mogła się oderwać.

xkinga92x

Klimatyczne i inteligentne seriale: Peaky Blinders, Suits, Mr.Robot, Wikingowie, House of Cards, ostatnio nawet Daredevil dał radę:) Chcę jeszcze zobaczyć: Vinyl, Fargo, Jessica Jones, The 100 oraz jestem na 2 odcinku Narcos :)

ocenił(a) serial na 9
monina14

Mr. Robot i House of cards świetny ale nie aż tak jak moja trójka. Fargo dobry ale gorszy niż dwa poprzednie, na pewno inny. Narcos... w ogóle mnie nie wciągnął ani nie zachwycił:( po 5 odcinkach zrezygnowałam. Polecam Ci naprawdę moją trójkę, zacznij od Homeland lub Breaking Bad

xkinga92x

Breaking Bad i Homeland również są moimi ulubionymi serialami :) Jedynie Ray Donovan nie oglądałam.

ocenił(a) serial na 8

Uwielbiam BB(10/10),Ray z odcinka na odcinek lepszy,GOT w drugą stronę-im dalej tym gorzej,coraz mniej ma wpólnego z książką.Zombiaki też zaczynają nudzić,polecam coś z zupełnie innej beczki-''Peaky Blinders" i "Hell on wheels".

Naprawdę warto Ray plasuje się zaraz za Rodziną Soprano a przed BB , GoT itd.

użytkownik usunięty
SidLeniwiec

Eeee.. no od Breaking Bad chyba nie ma nic lepszego :)

ocenił(a) serial na 9

Też tak myślałam :) Ale Homeland jest na równi

ocenił(a) serial na 9

O TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!