obejrzałam trzeci odcinek i zamiast lepiej jest niestety gorzej. po pierwszym docinku myslałam, ze fajny serial sie zapowiada ale niestety nie powala. nie wiem jak bedzie pozniej ale na razie daje mu 6/10. Showtime ma dobre seriale ale ten na tle innych wypada bladziutko.
Po 3 odcinkach to ja bym zrezygnował z oglądania Breaking Bad, mimo, że serial jest najlepszym z aktualnie emitowanych.
obejrzałam 1 odcinek breaking bad i od razu mnie wciagneło i czułam, że bedzie to dobry serial.
Można jak najbardziej. Czasami "krzywdzi" się tak dobrą produkcję. Ale teraz jest taki wybór seriali, że po 3 odcinku musi być zahaczenie.
Przyjemnie się ogląda, ale nie ma tak, jak przy BB albo starym Dexterze, że nie da się doczekać kolejnego odcinka.
Czasami trzeba przebić się przez tę granicę 3-4 odcinków, żeby serial nabrał wiatru w żagle. Ale wiadomo, że nie zawsze się udaje. Niektóre seriale mają wyjątkowo gówniane początki. Mnie np. zmęczył "Hanniblal" po zaledwie kilku odcinkach i odpuściłem chociaż słyszałem, że później jest lepiej. Jeżeli chodzi o "Raya Donovana" to w pierwszych odcinkach dostajemy dość dokładną próbkę tego, co czeka nas w kolejnych odcinkach. Jednemu przypasuje, drugiemu nie. Jak dla mnie można obejrzeć, ale nie należy nastawiać się na jakieś wielkie fajerwerki. Schreiber i i Voight to główne atuty serialu.
Litości, czy wciąga, czy nie nie ocenia się po 3 odcinkach. Ja rozumiem, jakby to był np 4 sezon i akurat ten sezon Cie nie wciągnął. Ray Donovan to nowy serial i trzeba mu dać szanse, obejrzeć chodź jeden sezon. Dobrym przykładem jest (nie wiem czy znasz) Person of Interest. Tak naprawdę serial rozkręca się dopiero po około 7-8 odcinkach, a końcówka 1 sezonu jest bliska arcydziełu.
Serial rozkręca się, zapewniam. Tak jak wspomina przedmówca - trzeba dać mu szansę. Ja dałem szansę Ryowi (raydonovan com pl) i nie żałuję. Serial świetnie buduje napięcie. Rola Liev kozacka - lubię takich twardzieli wiedzących czego chcę. Wątki poboczne też nie odstają poziomem. Jon Voight również gra pierwsze skrzypce i robi to niesamowicie. Polecam Raya bardzo Panie i Panowie!
Gdybym rezygnował po góra trzech odcinkach to z tych 20 ileś tam seriali które oglądałem do wyrzucenia byłoby pewnie 90% i pewnie byłby to Dexter, Mentalista, Breaking Bad i parę innych a tymczasem są to wielkie hity tak więc moim zdaniem warto obejrzeć cały sezon i dopiero wtedy decydować.