PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642462}
6,1 2,2 tys. ocen
6,1 10 1 2230
Reguły gry
powrót do forum serialu Reguły gry

Starzy oczywiscie lepiej. Wilczak jak zwykle Piotrus Pan, Jankowski tez fajnie. Ogolnie oceniam na 6-6,5/10. Rozbawil mnie kilka razy, wiec jest dobrze;) Wszystko spoko poza Zakoscielnym. No buzke ma sliczna, ale talentu aktorskiego za grosz:) Za sztuczny jak dla mnie, za bardzo....hmmm...przerysowany w tych swoich "skojarzeniach/przypomnieniach" a la House na koncu. Nie wiem, nie odpowiada mi i juz. Mysle, ze z innym aktorem byloby duzo zabawniej. Reszta spoko. Mysle, ze jak tak dalej pojdzie nawet fajnie bedzie sie ogladalo. Aha no i Brzydula jak wyladniala. Fajna dziewczyna sie z niej zrobila:)

narayanka

Poza tym zwroccie uwage na format, Abstrahuje od tego czy to pol czy am. Ale o sam format chodzi. Polacy nie sa do czegos takiego przyzwyczajeni. Mysle, ze wlasnie dlatego bedzie mial obnizona ocene. W stanach ttakie seriale to norma. Mam przyjmnosc ogladac wiele z nich chocby na Comedy. Mam nadzieje, ze u nas tez sie przyjma, o ile beda dobre teksty i aktorzy z talentem kabaretowym. Z jakimkolwiek talentem aktorskim ;))))

ocenił(a) serial na 8
narayanka

A mnie właśnie się wydaje że to właśnie Kamińska jest sztuczna. Jakoś tak za bardzo chce być zabawna. Ale może w przyszłych odcinkach trochę się rozkręci. Zakościelny gra na swój sposób, najbardziej rozwalił mnie ten tekst: ,, Nie chce twojego klubu, w moim klubie będzie ciasto". Jakoś w taki fajny sposób to powiedział. Po prostu podobało mi się. W piątek tuż po premierze serialu weszłam na filmweb, nie oglądałam oczywiście w czwartek serialu i widziałam same negatywne oceny. Więc jakoś tak źle nastawiona byłam do tego serialu, jeszcze oglądałam w sobotę kulisy serialu reguły gry. Wydawało mi się że za bardzo byli pewni że to spodoba się widzom, a kiedy tak jest to zwykle serial klapa. I nie chciałam oglądać tego serialu, ale w niedziele oglądałam dwóch i pół i zaraz po tym były reguły gry, powiem że strasznie mnie rozbawili. Było śmiesznie i jakaś ta atmosfera taka fajna. Obejrzę na pewno następny odcinek i mam nadzieje że będą kręcić to dalej, na tym samym poziomie. Szkoda mi było kiedy już zakończyli produkcje Wszyscy kochają Romana z powodu słabej oglądalności, mam nadzieje że w przypadku serialu Reguły gry, tak nie będzie.
Strasznie się rozpisałam wiem, że połowa z tego co napisałam nikogo nie interesuje no ale przecież nie będę tego kasować! ;D

__Cleo Sertortii13

Ja tez na pewno bede ogladala, bo serial mi sie podoba. Widzialam wiele seriali z tej formuly, wiec nie razi mnie. Przeciwnie, podoba mi sie i lubie to:) Widzisz po raz enty potwierdza sie, ze nie warto przejmowac sie opiniami innych, tylko zobaczyc samemu:) Milego ogladania, mam nadzieje, ze serial sie przyjmie. Co do "Romana" to to byla totalna porazka, ani dowcip, ani aktorstwo nie to. Reguly gry zdeycydowanie bardziej mi pasuja, lekka atmosfera, fajne teksty, do Zakoscielnego w koncu tez przywykne. Aha jeszcze na koniec. Tekst z klubem i ciastem rzeczywiscie byl spoko :) Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 6
narayanka

Tyle że to nie Zakościelny pisze sobie te teksty. :D

A co do jego "aktorstwa" to niestety straciłem już jakąkolwiek nadzieję.

__Cleo Sertortii13

Mi się serial i dowcipy bardzo podobają :D
Najbardziej mnie bawi postać Grzegorza!
Ostatnio jak usnął na kanapie z otwartymi oczami było dobre.

Zakościelny jest straszny, drętwy, sztucznie gada, czy on nie widzi że jego postać jest kretyńska?
Trzęsie się jak mały piesek na śniegu i mówi z tak irytującą manierą..

narayanka

Jak dla mnie Julia K. straszna porażka. Do bólu sztuczna. Zdecydowanie najsłabsza. Postacie grane przez Wilczaka i Zakościelnego zahaczają o sztuczność - przynajmniej my(ja i znajomi) jako widzowie tak to odbieraliśmy. Natomiast Nataszę wyjątkowo źle się oglądało (bynajmniej nie mam na myśli walorów zewnętrznych :)).

Bris

Obejrzałam jeden odcinek i zwątpiłam w ten serial.
Aktorzy grają jakby im się nie chciało a para Kamińska i Zakościelny w ogóle do siebie nie pasują i do tego wydają się najbardziej sztuczni.
Zresztą przesadą jest ciągłe puszczanie w tle tych śmiechów...jest dialog:
-Cześć.
-Cześć. (i w tle leci śmiech...no ludzie co w tym takiego śmiesznego?)
Porażka, nie zamierzam oglądać dalszych odcinków bo wątpię żeby w następnych odcinkach było lepiej. O ile w Niani, gdzie grała Dygant było masę momentów gdzie można było się uśmiać, ba sama aktorka była śmieszna to tutaj widać że wszyscy grają na siłę :/

ocenił(a) serial na 8
Bris

Masz racje Kamińska może i jest taką nastrojową postacią ale strasznie sztuczną. Z tego co zauważyłam tylko facetom podoba się jej gra aktorska, piszą że jest najwspanialsza z tego serialu itp. Może mieli na myśli że jest najładniejsza z tego serialu ale na pewno nie najlepsza.

__Cleo Sertortii13

Ja tam wolę 100razy Magdę niż Nataszę :)
Facetom się pewnie podoba bo jest seksoholiczką :)

ocenił(a) serial na 8
Bris

Natasza? Skąd to wiesz?