Rekrut to młoda osoba która chce zasilić szeregi we wojsku czy Policji .Amerykańska stacja .Rekrutem 2018 r zrobiła 40 letniego Jonh Nolan już po przejścia nie z taka energią wytrzymałością ,ale zawziętością i chartem ducha by wejść w szeregi w Policji w Los Angeles
Jakoś teraz wystawiam serialowi ocenę ,Staram się robić o wiele wcześniej przeważnie po pierszym sezonie gdyż nie oceniam każdego sezonu .Ale już koniec mojego tłumaczenia się ,Od pierwszego sezonu czy pierwszy odcinki serialu mnie przekonały .Dostałem lużny zabawny serial kryminalny z fajnym postaciami pokazane Amerykański policjantów jako dobry oddany strożów wspierajacy się wzajemnie .Nawet może nie pamiętam ale chyba nas Rekrut też na początku mogł od nie który na wsparcie czy wskazówki, a nie którzy po chwili też widzieli w nim potencjał .
Tutaj w jednym zdaniu recenzji Krytyka jest napisane jakby serial był laurką dla Amerykańskiej Policji ,Z mediów czy inny seriali oglądaliśmy o Policji skorumpowanej,bewzględnej uprzedzonej do nie których grób społeczny a W tym serialu jest inaczej i to może jest jego autem że za oceanem szykuje kolejny 8 sezon .7/10.