SZOK! Jeśli czlowiek który to przeżył brał udział przy robieniu tego serialu to NICZEGO JESZCZE NIE PRZEROBIŁ! Główna postać irytuje okropnie ,nie wiem kto miał bardziej nierówno pod sufitem Marta czy On ! Nawet z bycia ofiarą musiał zrobić schow ,a jak już miał co chciał to niby nie wyszło ...terefere ,był po prostu beznadziejny ! Umówmy sie ,nie da się mu współczuć ,koleś wpada trzy razy pod samochód i czwarty raz też pod niego włazi i mówi oj jaki ja biedny jestem ojej! Jako że wyznaję zasadę że kino ma wywoływac emocje to ten serial jest dobry ponieważ emocji było aż nadtto ! Ostrzegam wrażliwych nie są to pzryjemne emocje ,raczej niepokój obrzydzenie wstręt !
Niczego nie rozumiesz. Właśnie na tym polega trauma. Bez terapii powtarza się te błędy bez końca.
To jest serial, nikt nie wie co sie stalo później i czy samo stworzenie tego nie bylo formą terapii
Dla mnie ten serial to 2w1 forma oczyszczenia psychicznego i zemsta, gość został zniszczony psychicznie mimo, ze wydawalo mu się momentami, ze tak nie jest ale ostatni odcinek pokazal jak jest. Nie ma co się dziwic, czuć się jak śmieć przez tyle czasu, skrajne emocje, zryta bania kompletnie, uzaleznil sie od tych uczuc i oprawcow.