PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10005160}

Resident Evil: Remedium

Resident Evil
2022
4,4 5,3 tys. ocen
4,4 10 1 5303
4,0 3 krytyków
Resident Evil: Remedium
powrót do forum serialu Resident Evil: Remedium

Dlaczego 6

ocenił(a) serial na 6

Głównie dlatego że nie oglądałam żadnej części RE więc nie miałam na czym się opierać i dla mnie było to pierwsze spotkanie. Ogólnie akcja nie była zła jednak bohaterowie... No cóż jeśli N robi jakiś serial mógłby się postarać żeby chociaż jakichs bohaterów dało się polubić a tu no nie dało się. Starsze jak i młodsze wersje bliźniaczek są okropne. Ich charaktery są paskudne a reszta bohaterów nic lepiej

ocenił(a) serial na 4
Tiina

Jak pierwsze spotkanie, to nie mogłaś gorzej wdepnąć. Od siebie mogę polecić pierwszą i drugą część filmowej adaptacji, dwie animowane czyli Degeneration i Damnation, inną adaptację czyli Welcome to Racoon City, później jak chcesz ale nie musisz bo nic nie stracisz, dwie ostatnie animowane adaptacje, później reszta części adaptacji filmowej oprócz ostatniej części, ten serial i na końcu ostatnia część filmowa. Tak wygląda mój ranking, no może raczej Damnation na pierwszym miejscubo miesza klimat z gry, z mrocznym klimatem dwóch pierwszych części filmowych i mocną historią i bohaterami.

Tiina

jak to nie, Evelyn świetna postać, przerysowana do granic absurdu i właśnie dlatego wręcz zabawna, kradła show w każdej scenie