PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40116}

Rewolwer i melonik

The Avengers
1961 - 1969
7,7 1,6 tys. ocen
7,7 10 1 1573
8,0 2 krytyków
Rewolwer i melonik
powrót do forum serialu Rewolwer i melonik

pilot zobaczyłem, resztę pozostawiam w szufladce mej pamięci, tej ładnej, tej z napisem: hity z satelity, RTL7, czasy dawienne, era przedinternetowa, nie wstrząsać ni wyciągać, niech pleśnieje i się kurzy..

Westernik

Masz nagrane jakieś odcinki? Jeśli tak, udostępniłbyś mi? Z chęcią bym sobie obejrzał. Lata nie widziałem. Już nawet nie pamiętam. Daj znać. Zależałoby mi.

dudek1520

czołem, chętnie bym ci udostępnił, ale niestety nie posiadam. jedynie tego pilota na internetach wynalazłem - swoją drogą mocno odbiega od późniejszych założeń serialu, na przykład w ogóle nie jest zabawny, chwilami dosyć mroczny nawet. to ciekawe, że kręci się pilota jako zajawkę serialu po czym robi się serial w zupełni innym klimacie daleko, daleko od ustawień fabrycznych..

tak czy owak nie posiadam, ale z tego co pamiętam jakieś poszczególne odcinki w dziwacznych formatach typu mpeg czy divix były ongiś dodawane do kolorowych gazet, co za tym idzie powinny być na jakimś allegro za grosze:)

Westernik

Póki co nie natrafiłem. A tego pilota byś udostępnił? Ja akurat nie znalazłem. Jest tylko ten film z 1998.

dudek1520

tak, znajdziesz go już teraz, od ręki i bez rejestracji na na www.dejlymołszyn.kom :)

dudek1520

ale jest też na u2be, wpisz: The Avengers - Hot Snow - 1961 - 16mm B&W film

Westernik

A to jest odcinek po angielsku?

dudek1520

yest :)