PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627509}

Rezydencja

2011 - 2012
4,9 1,9 tys. ocen
4,9 10 1 1869
Rezydencja
powrót do forum serialu Rezydencja

Mnie najbardziej zastanawia dlaczego matka (Ula) nie znosi tak swojego syna (Marka)?????najbardziej nurtujące pytanie ...no i ten chłopak Basi...zastanawiający.....

urga

według mnie z tego wynika, że Marek nie jest biologicznym synem Uli i Jana, nie było to powiedziane wprost, ale w podtekstach dane do zrozumienia...

ocenił(a) serial na 8
milka_6

mi też się wydaje,że Marek jest adoptowany i ten facet,który szantażuje Jana,to pewnie jest biologicznym ojcem Marka...a Krzysztof,narzeczony Basi jest strasznie denerwujący...fałszywy i zawzięty...szkoda,że nie będzie nam dane zobaczyć dalszych odcinków...a tak się wszystko fajnie rozkręca...cóż....to co fajne szybko się kończy!

jag0da

pewnie jest synem brata (zakonnika)

ocenił(a) serial na 4
atenaneta

brata raczej nie,bo gołym okiem widać że scenarzyści próbują zbliżyć marka do basi i wtedy byli by rodzeństwem ciotecznym

Reznik

no chyba że brat też adoptowany

ocenił(a) serial na 7
urga

A może tak: Marek jest synem Uli ale nie Jana. Jan o tym nie wie ale się dowie :) Ula nie kocha Marka, bo on jej wciąż przypomina zdradę sprzed lat. Marka i Basię nie wiążą żadne więzy rodzinne - mogą być razem.... Dzięki małżeństwu z Basią Marek pozostanie Podhoreckim... i stanie się na nowo synem Jana :) :)

ocenił(a) serial na 4
salinas

MOŻLIWE,QRESTVO RZĄDZI W PL SERIALACH......................................

ocenił(a) serial na 7
salinas

Kiedys, w ktoryms z odcinkow padlo stwierdzenie, ze Urszula miala dawno temu romans z jakims malarzem, Wlochem z pochodzenia. Rozmawiala wtedy chyba z Gracja i urwala szybo temat rozmowy. Jednak mialam wrazenie, ze Lukarz jest owocem tego zwiazku. Moze to jednak Marek. Rowniez jestem niepocieszona faktem, iz przerwano nagrania serialu. Moze jeszcze sie cos zmieni. Mam nadzieje.