PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875654}
1,7 371  ocen
1,7 10 1 371
Ridley Jones: Strażniczka muzeum
powrót do forum serialu Ridley Jones: Strażniczka muzeum

Ten animowany serial dla dzieci uzyskał tylko i wyłącznie tak niskie oceny, gdyż w kreskówce pojawiają się postaci i tematy LGBT+. Tylko i wyłącznie dlatego kilku zafiksowanych polaczków zaniżyło tej fantastycznej bajce ocenę. W rzeczywistości to świetnie animowana, z idealną dykcją, rewelacyjnymi piosenkami (1 piosenka na odcinek!) animacja o dziewczynce, która zostaje strażniczką muzeum. Gorąco polecam wszystkim rodzicom puścić dziecku tą bajkę bo animacji z ładnymi piosenkami teraz jest jak na lekarstwo.

hexplor

Gdyby nie komentarze tutaj nawet bym się nie zorientowała ze lgbt jest w tej bajce. Ale to tylko pokazuje jaką ktoś ma bańkę w swoim życiu. Ja mam różnorodna i nie zawracam nawet uwagi.

agup

jeśli niebinarny bizon czy chociażby mumia z 2 tatusiami nie są dla Ciebie elementem ideologii lgbt+/-, to nie wiem co nim jest...

ocenił(a) serial na 1
hexplor

jak za parę lat wychowawczynią twojego dziecka w przedszkolu będzie drag queen bo to okej to przemyślisz sprawę pewnie czy propagowanie tej ideologii dziecku które jeszcze nie w pełni rozwinęło swój umysł

turdman

Przypuszczalnie z jego związków dzieci nie będzie - dla tego tak chętnie namawia do indoktrynacji innych dzieci.

ocenił(a) serial na 1
hexplor

Polaczków? A ty kim jesteś? A może identyfikujesz się jako Meksykanin?

damianosss

Ewidentnie nonbinary trans mexican woman ;-)

ocenił(a) serial na 1
hexplor

Animacji z ładnymi piosenkami jest od cholery. Tego się wyprodukowało już setki jak nie tysiące, z małą różnicą że nie prało się wtedy mózgów dzieciaków chorą propagandą. Takie produkcje dla zasady powinny zostać zjechane żeby wywalić z umysłów producentów tego typu pomysłów.

hexplor

Tak, to oczywiście nasza wina. Dlatego na IMDB czy RT ma jeszcze niższą ocenę. xD

hexplor

Bełkot, ładne piosenki znajdziesz np w Encanto - indoktrynacja ideologią LGBTQI+-*$ nie jest czymś czego zdrowy na umyśle rodzic chce dla swoich dzieci.

hexplor

Dlatego tak nisko, bo to indoktrynacja lewicowa, prezentacja chorób psychicznych dzieciom jako czegoś fajnego

ocenił(a) serial na 1
hexplor

Tolerancja i indoktrynacja to dwa różne pojęcia, szczególnie jezeli manipuluje się małymi dziećmi :/

ocenił(a) serial na 1
hexplor

To ładnie jesteś odklejony „polaczku”

ocenił(a) serial na 1
hexplor

Zgłośniłem twój niestosowny komentarz do neftlixa o zablokowanie za obraźliwe słowa kierowane w stosunku do Polaków . Jeśli jeszcze raz znajdę podobny komentarz z twojej strony będziesz miał pozew cywilny.  Za propagowanie treści niedozwolonych dla dzieci również. Następnym razem zastanów się za nim cokolwiek napiszesz. 

kris04

To można kogoś pozwać za komentarz xD co za odklejka

hexplor

Masz dwoch tatusiow i probujesz sie pocieszyc?

ocenił(a) serial na 1
hexplor

Gdy kilku księży krzywdziło dzieci też bojkotowaliście cały kościół... Więc chyba słusznie ludzie tępią to coś co według mnie jest przemocą psychiczną.

ocenił(a) serial na 1
hexplor

Za "polaczków" powinieneś dostać po ryju tak samo jak każda ameba co używa tego określenia