Ten animowany serial dla dzieci uzyskał tylko i wyłącznie tak niskie oceny, gdyż w kreskówce pojawiają się postaci i tematy LGBT+. Tylko i wyłącznie dlatego kilku zafiksowanych polaczków zaniżyło tej fantastycznej bajce ocenę. W rzeczywistości to świetnie animowana, z idealną dykcją, rewelacyjnymi piosenkami (1 piosenka na odcinek!) animacja o dziewczynce, która zostaje strażniczką muzeum. Gorąco polecam wszystkim rodzicom puścić dziecku tą bajkę bo animacji z ładnymi piosenkami teraz jest jak na lekarstwo.
Gdyby nie komentarze tutaj nawet bym się nie zorientowała ze lgbt jest w tej bajce. Ale to tylko pokazuje jaką ktoś ma bańkę w swoim życiu. Ja mam różnorodna i nie zawracam nawet uwagi.
jeśli niebinarny bizon czy chociażby mumia z 2 tatusiami nie są dla Ciebie elementem ideologii lgbt+/-, to nie wiem co nim jest...
jak za parę lat wychowawczynią twojego dziecka w przedszkolu będzie drag queen bo to okej to przemyślisz sprawę pewnie czy propagowanie tej ideologii dziecku które jeszcze nie w pełni rozwinęło swój umysł
Przypuszczalnie z jego związków dzieci nie będzie - dla tego tak chętnie namawia do indoktrynacji innych dzieci.
Animacji z ładnymi piosenkami jest od cholery. Tego się wyprodukowało już setki jak nie tysiące, z małą różnicą że nie prało się wtedy mózgów dzieciaków chorą propagandą. Takie produkcje dla zasady powinny zostać zjechane żeby wywalić z umysłów producentów tego typu pomysłów.
Bełkot, ładne piosenki znajdziesz np w Encanto - indoktrynacja ideologią LGBTQI+-*$ nie jest czymś czego zdrowy na umyśle rodzic chce dla swoich dzieci.
Dlatego tak nisko, bo to indoktrynacja lewicowa, prezentacja chorób psychicznych dzieciom jako czegoś fajnego
Tolerancja i indoktrynacja to dwa różne pojęcia, szczególnie jezeli manipuluje się małymi dziećmi :/
Zgłośniłem twój niestosowny komentarz do neftlixa o zablokowanie za obraźliwe słowa kierowane w stosunku do Polaków . Jeśli jeszcze raz znajdę podobny komentarz z twojej strony będziesz miał pozew cywilny. Za propagowanie treści niedozwolonych dla dzieci również. Następnym razem zastanów się za nim cokolwiek napiszesz.
Gdy kilku księży krzywdziło dzieci też bojkotowaliście cały kościół... Więc chyba słusznie ludzie tępią to coś co według mnie jest przemocą psychiczną.