PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2987
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

Oglądam już Revenge, powiedziano mi, że ten serial jest bardzo podobny, A poprzedni bardzo mi się spodobał. Dlatego pytam się już oglądających, czy WARTO czy NIE ??
Powiedzcie tak ogolnie o plusach ewentualnie miusach, gra aktorska, sam pomysł na serial czy jest fajny itp.

ocenił(a) serial na 7
yamaha299_fw

Wg mnie wygląda to tak:

+wciągająca fabuła
+ dosyć dobrzy bohaterowie
+ klimat (taki Nowo Yorski luksus)
+ sporo akcji

-gra aktorska głównej bohaterki ( w moim odczuciu Gellar gra sztucznie przez co fabuła traci na wiarygodności, ale muszę przyznać że od paru odcinków jej gra aktorska poprawiła się)
-ogólnie fabuła jest trochę naciągana

Podsumowując - polecam. Według mnie Ringer jest dobrym serialem posiadającym to co dla mnie powinien posiadać każdy dobry serial - ciekawą wciągającą fabułę i akcję dzięki czemu nie jest nudny i monotematyczny.

Tortuga033

Aha dziękuje za odpowiedź :) Wieć do " kolekcji " dojdzie następny serial :D, jeszcze jedno pytanko od ktorego odcinka akcje naprawde ożyje ? czy od początku taka jest ?

yamaha299_fw

Więc*

ocenił(a) serial na 7
yamaha299_fw

No w sumie to już w pierwszym odcinku zaczyna się dziać.
Z początku jest trochę nudny,ale później się rozkręca. ( w sensie odcinek)

Tortuga033

Ok thx :D już zabieram się do oglądania pilota, reszta jutro :D

Pzdr

ocenił(a) serial na 8
yamaha299_fw

Ringer i Revenge to dwie różne bajki. Wiele osób uwielbia Revenge za to Ringer im nie podchodzi. Ja oglądam oba i uważam że każdy ma swój specyficzny klimat. Oba uwielbiam!