Strasznie mnie to raziło na początku, ale z upływem czasu jego twarz jakby poważnieje.
Myślę, że raczej Tom R. wygląda tak, jakby Andrzej D. chciał wyglądać, ale ostry cień mgły na to nie pozwala.
Wygląda jak Paweł Wilczak, który nawet grał w podobnej klimatycznie produkcji 'Pan T" https://www.filmweb.pl/film/Pan+T.-2019-826116
Mnie przypomina bardzo Tomasza Włosoka. Serio, Włosok 20 lat później. Nawet mimika A. Scotta i T. Włosoka w wielu scenach jest bardzo podobna.
Serdecznie nie-dzięki, zerknęłam tu przed oglądaniem i już nie umiałam wybić sobie tego z głowy. Jednak, z drugiej strony, komentarz zaciekawił na tyle bym spróbowała obejrzeć i wsiąknęłam. Tak więc mam mieszane uczucia co do tego wpisu. ;)
A ja zupełnie nie widzę podobieństwa. Proszę Andrew Scotta zostawić w spokoju :))) Moriarty/Ripley podobni do bezjajecznego Andrzeja D??? Litości :)
Niedawno oglądałem Krucjatę i powiedziałem koledze, że Czernecki wygląda i zachowuje się jak Duda. Kolega mnie wyśmiał. Teraz właśnie pokazałem mu Ridleya, zapytałem ze śmiechem kogo mu przypomina. Miałem w myślach Dudę. Odpowiedział, że Czerneckiego z Krucjaty xD.