PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766485}

Riverdale

2017 - 2023
6,7 87 tys. ocen
6,7 10 1 86818
4,8 24 krytyków
Riverdale
powrót do forum serialu Riverdale

02x10

ocenił(a) serial na 6

Widzę, że zainteresowanie serialem spadło i bardzo dobrze bo ten odcinek to klapa po całości.

kasiap_18

Niestety faktycznie jest coraz gorzej

kasiap_18

Jug udaje wielkiego i złego buntownika, "miłość" Ronnie i Archiego strasznie na siłę, Cheryl juz chyba nawet nie wie co w tym serialu robi, żadnego wątku w sumie, o Kevinie już nie wspominając, tylko siedzi w tle i obserwuje co się dzieje. Jedynie - o dziwo - Betty na plus, polubiłam ją ostatnio.

Odcinek nudny, wątki głupie i wymyślane na siłę, a bohaterowie dalej tacy tępi jak wcześniej :P

ocenił(a) serial na 6
yvonneD

Brat Betty to totalne rozczarowanie!

kasiap_18

Jej brat tak, ale chodziło mi o jej postać, nie koniecznie jej wątki

ocenił(a) serial na 8
kasiap_18

Nie wiem dla kogo słabnie, ale patrząc na oceny poszczególnych odcinków chociażby na IMDb są one wysoko oceniane, włącznie z najnowszym.

ocenił(a) serial na 4
kasiap_18

Mi się nadal bardzo podoba i jak widzę po swoich znajomych to nikt nie mówi, że jest słabiej. Zależy od ludzi, ale nie wydaje mi się, żeby zainteresowanie spadało, a wręcz powiedziałbym, że rośnie.

ocenił(a) serial na 6
kasiap_18

Cheryl z wg mnie jednej z najciekawszych głównych postaci pierwszego sezonu nagle stała się postacią nawet mniej niż drugoplanową. Tonnie już jest więcej.

ocenił(a) serial na 6
kasiap_18

Czy tylko ja po tym odcinku mam wrażenie, że oglądam nowe Pretty little liars? XD

ocenił(a) serial na 6
Ewelinaa_

Chodzi mi tu o wątek z bratem Betty