PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3190
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

...

ocenił(a) serial na 10

Nie moge się doczekać powtórek jak również drugiego sezonu Boże jak był by na DVD to bym kupiła czy może ktoś wie kiedy w polsce będzie drugi sezon i czy będą powtórki (pare odcinków nie widziałam ;( )

ocenił(a) serial na 10
kate_13

heh, na dvd zapewne to u nas nie będzie, drugi sezon powinni zacząć puszczać jakoś za kilka tygodni, podejrzewam. ja już cały widziałam, genialny i jest na co czekać ;) na powtórki raczej bym nie liczyła.

kate_13

Cierpliwość czasem zostaje wynagrodzona. Wczoraj kupiłam w empiku płytę z odcinkami 1-5 z pierwszego sezonu (niecałe 30 zł). Mam nadzieję, że szybko wydadzą kolejne.

Asylynn

no to super. Lecę do empiku:) za krótkiiiiii

ocenił(a) serial na 5
olkka23

też mam tę płytę z odcinkami od 1 do 5. Trochę szkoda, że nie cały, pierwszy sezon...pytałam się sprzedawczyni w Empiku, ponoć te 5 pierwszych odcinków to nowość i pojawiło się u nich 2-3 tygodnie temu, resztę epizodów natomiast mają wkrótce dostać. OBY!!! Swoją drogą, dopiero teraz ten serial ukazał się na DVD u nas w Polsce...3 lata po premierze w Wielkiej Brytanii, suuuuuper....

ocenił(a) serial na 5
lokasenna

Aha, zapomniałam wspomnieć, że niestety, w przypadku tego wydania 5-odcinkowego tłumaczenie z angielskiego jest tragiczne - tłumacz zna chyba angielski na poziomie podstawówki, skoro wszystko przełożył tak dosłownie. Sorry, ale jeśli według niego nawet tytuł 4 odcinka ("Parenthood") to "Tata Hood", to ja jestem elfią tancereczką;). Nawet "Rodzicielski Robin" brzmi koszmarnie. Nie lepiej było przetłumaczyć to po prostu na "Rodzicielstwo"? Parę takich tłumaczeniowych gaf zaobserwowałam przy paru jeszcze innych okazjach, np. podczas wypowiedzi Mucha lub Robina w 1 odcinku.

lokasenna

No "Tata Hood" to jest spoko:) może od razu "Tata kaptur", albo "Rodzic Kaptur"???

lokasenna

A nie wiesz czasem, kiedy to WKRÓTCE nastąpi? Minął już ponad miesiąc od wydsnia piewszych 5 odcinków.