PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113043
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Podobno mają zdjąć ten chłam z polskiej telewizji.I bardzo dobrze skończy się ta gra tych pseudo
aktorów co dostają po 3 tysiące za plan zdjęciowy.Śmiech na sali...

ocenił(a) serial na 8
patinet

Rzeczywiscie, lepiej ogladac "Dlaczego ja?" badz "Pamietniki z wakacji" .....

ocenił(a) serial na 1
siasiarzyna

A kto Ci powiedział że ja to oglądam? Na pewno takie" Dlaczego ja" jest ciekawsze od tego chłamu ,gdzie dzieci dzieci koleżanek grają role i dostają za to po 3 tysiące za zdjęcia.

ocenił(a) serial na 10
patinet

A właśnie,że tylko będzie mieć przerwę w emisji,ponieważ młodzi aktorzy muszą też mieć więcej czasu na naukę. A są aktorami,to normalne,że dużo zarabiają. A obrażasz ten serial,że jest chłamem,więc @siasiarzyna ma racje mówiąc tak,bo wychodzi na to,że wolisz to obrażać niż naprawdę głupie seriale.I tam aktorzy nie są brani po znajomości,a coś tylko czepiasz się tych pieniędzy.

ocenił(a) serial na 1
Patrykpl_filmaniak

Wolę obrażać to bo mi się tak podoba. Masz coś do tego ?

ocenił(a) serial na 10
patinet

A ja wolę bronić to bo mi się tak podoba. Masz z tym problem?

ocenił(a) serial na 1
Patrykpl_filmaniak

A to osobie broń debilski serial na francuskiej licencji z pseudo aktorami zarabiającymi więcej w 4 godziny niż przeciętny polak przez miesiąc.Chwal , kochaj i ubóstwiaj a popyt rośnie na takich ludzi bo dzięki TOBIE ten serial istnieje.

ocenił(a) serial na 10
patinet

A ja nie pozwolę atakować genialnego serialu ze świetnymi aktorami. Są aktorami,także logiczne,że dostaną więcej pieniędzy niż normalnie. I nie mieszaj się do tego serialu.

ocenił(a) serial na 1
Patrykpl_filmaniak

Haha genialnego serialu.Ale się uśmiałam, a z resztą co mnie to obchodzi co kto ogląda.A mieszać to się mogę , bo jest to forum publiczne , na którym można wyrazić swoją opinię i ja to robię więc w czym problem ...

ocenił(a) serial na 8
patinet

Nikt nie zabronil Ci zostac aktorka ;) Bylabys, zarabialabys tyle co oni.

ocenił(a) serial na 1
Patrykpl_filmaniak

genialny serial to Breaking Bad a nie jakieś ludwiki

ocenił(a) serial na 4
patinet

Ojej serial dla gimbusek z bestów się skończy :O Ojej co teraz?

ocenił(a) serial na 10
czekolada143

O jaki serial ci chodzi? ;o

ocenił(a) serial na 4
Patrykpl_filmaniak

Rodzinka.pl

użytkownik usunięty
patinet

Zazdrościsz, że zarabiają więcej od ciebie?

ocenił(a) serial na 1

Tak się składa, że jeszcze nie zarabiam bo mam 15 lat i więcej rozumu od Ciebie.

użytkownik usunięty
patinet

Jeśli jeszcze jesteś aktywny, to przepraszam, nie wiem, co mi odbiło, że coś takiego napisałem, szkoda że nie można usuwać postów... A z oceną tego pożal się Boże serialu, w sumie się zgadzam.

ocenił(a) serial na 9
patinet

Co niektórzy widzę powinni wziąć maść na ból dupy ;)

lexus123

nie ryp żartów od Krzysia

ocenił(a) serial na 9
KalekaMentalny

Nic z tych rzeczy !

ocenił(a) serial na 6
patinet

LUDZIE! czy wy nie widzicie że ten post jest trollowany? Nic w nim merytorycznego, same hejterstwo.
Powinniście go olać i powinien już dawno temu znaleźć sie w czeluściach starych komentarzy.
Pisze tu tylko dlatego by wam to uzmysłowić.
Nie odpowiadajcie na takie komentarze. Nie warto.

ocenił(a) serial na 1
mr_freeman

Jeżeli komuś coś się nie podoba i ma możliwość skomentowania tego ,to dlaczego tego nie zrobić?Bo co bo zagorzały fan mnie potępi, że hejtuje?Spływa to po mnie jak po kaczce.Chcesz to oglądaj takie badziewie mnie to nie rusza.Bez odbioru

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
patinet

Serial naprawdę się kończy? Uff... To dobrze. A już się bałam, że ten chłam pociągnie się latami...

ocenił(a) serial na 1
Jasmine_93

Niestety tylko na rok, w tym czasie pojawi się polski sitcom pt. "Baron24".