- Babcia ( mama Natalii ) zupełnie nie pasuje wizualnie do swojej roli ( taka "wylaszczona " jakoś za bardzo jak na Babcie )
- wycieczka Boskich w lubuskie ( kto u diabła jeździ na wczasy w lubuskie ?! ) a jesli nawet to nie jara się tym tak strasznie , nie powtarza co drugie słowo w każdym zdaniu jakie to lubuskie super . Ten scenariusz pobytu wyglądał jak jakaś nachalna reklama opłacona przez województwo. Nie mam nic przeciwko lokowaniu produktu , ale jesli jest to delikatne . Np. to że stoi sobie w pokoju torba z IKEI to jest ok , ale gdyby przez pół odcinka gadali jaka ta IKEA jest zaje...sta to już by nie było wiarygone. Wycieczka w lubuskie nie była wiarygodna.
- wydaje mi się że zbyt często podnoszą na siebie głos , krzyczą itp
o babci nie mam zdania, jakoś nie przeszkadza mi i nie wiem jakie są nowoczesne babcie w stolicy :P
a jeśli chodzi o wycieczkę do lubuskiego to spoko. Jest to piękny rejon( jest tam produkowane Polskie wino, którego niestety nie da się dostać w sklepie), ale mało znany i dobrze że się o nim próbuje mówić. To, że Ikea jest dobra to raczej każdy wie i nie trzeba co chwilę to gadać , poza tym Ikea występuje non stop i alma tak samo, a tu był tylko odcinek.
Polska to piękny kraj i warto trochę go pozwiedzać. W Lubuskim oprócz wina, warto wybrać się nad jezioro(bo jest ich wiele(nie tyle co na mazurach, ale sporo jest) i są czyste, piękne lasy(też jest ich sporo) ,bunkry i wiele innych miejsc. (Jezusa nie będę komentować, :P)
a no faktycznie dużo krzyczą i to faktycznie jest mało realne, ale urocze :P
Pozdrawiam.