Serial jest spoko, śmieszny i w ogóle, ale dla mnie to jakaś tragedia, nieporozumienie, bajka.
Dom jak hotel, tylko wymagania "ojciec daj dychę, ojciec daj stówę, ojciec kup mi deskę, ojciec kup
mi samochód (...)" szkoda słów..
Natalka wiecznie piękna, wymalowana, ubrana, szpileczki, dom, dzieci, praca no kobieta idealna,
bez skazy -.-
Ludwik i to jak odzywa się do synów też masakra...
To jest serial komediowy a nie film dokumentalny o życiu przeciętnej polskiej rodziny na litość Boga.
a jak waszym zdaniem wygląda przeciętna polska rodzina? według mnie serial oddaje zachowania typowych nastolatków, już nie róbmy z Polski takiego zacofanego kraju w którym każda rodzina wygląda jak ta z serialu Kiepscy....
Powiem Ci szczerze nie wiem jak wygląda typowa polska rodzina, ale śmieszną mnie a może raczej załamują argumenty "tak nie wygląda prawdziwe życie wiec serial jest żałosny", każdy film czy serial to w pewnym sensie bajka. Jakby tak oni cały czas grzecznie odrabiali lekcje, przy stole mówili proszę i dziękuje i chodzili spać po dobranocce to kto by oglądał ten serial?
Racja sam serial jest dośc śmieszny, ale wkur.. mnie poprostu niedorzeczność tego filmu, dzieci które mają w dupce rodziców tylko kasa i kasa to jest poprostu żałosne dlatego tylko 5/10. Dziwcie się później że rosną takie pół mózgi, ludzie przecież jak to obejrzy co drugie dziecko pomyśli że świat to tylko kasa i wykorzystywanie do granic innych.