PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=815403}

Romance Is a Bonus Book

Romaenseuneun byeolchaekburok
2019 -
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2083

Romance Is a Bonus Book
powrót do forum serialu Romance Is a Bonus Book

Nie spodziewałam się czegoś tak miłego i przyjemnego. Pomijając jedną nieudaną według mnie scenę związaną ze śpiewaniem całość z pewnością zasługuje na uwagę. Szczególnie podoba mi się nowe spojrzenie na kobiece postacie, dotychczas w azjatyckich produkcjach mieliśmy albo nieporadne, zależne od facetów i czekające na wybawienie bohaterki, albo feministki które patrzą z pogardą na męski gatunek. Tutaj jest natomiast bohaterka która z odcinka na odcinek rośnie w oczach widza. Cieszę się, że netflix postawił na tą produkcję. Warto zerknąć w wolnej chwili, a może tak jak i ja pokochacie tą historię i losy tych pełnych charakteru bohaterów. Zdecydowanie polecam.

ocenił(a) serial na 8
Chemiccall

Hej, pooglądałam 4 odcinki na netflixie i jest mega! Gdzie oglądałaś reszte odcinków? :)

ocenił(a) serial na 9
Karolajn952

Oglądam na jakiś przypadkowych stronach, wystarczy sobie wpisać w google "Romance is a bonus book online english" i coś powinno się znaleźć :) Ale w sumie jest się wtedy jedynie kilka dni do przodu od Netflixa, gdzie masz już polskie napisy.

Chemiccall

Jak się kończy? Jest melodramatycznie, czy klasyczny happy end? Bo nie wiem, czy dalej to oglądać.

ocenił(a) serial na 7
magnolia_1196

Serial się jeszcze nie skończył i odcinki są cały czas dodawne, ponieważ jest on obecnie na kanale tvN w Korei, więc niewiadomo jaki jest koniec ;)

magnolia_1196

Na pewno będzie happy end.

Chemiccall

Zgadzam się :)