Nie spodziewałam się czegoś tak miłego i przyjemnego. Pomijając jedną nieudaną według mnie scenę związaną ze śpiewaniem całość z pewnością zasługuje na uwagę. Szczególnie podoba mi się nowe spojrzenie na kobiece postacie, dotychczas w azjatyckich produkcjach mieliśmy albo nieporadne, zależne od facetów i czekające na wybawienie bohaterki, albo feministki które patrzą z pogardą na męski gatunek. Tutaj jest natomiast bohaterka która z odcinka na odcinek rośnie w oczach widza. Cieszę się, że netflix postawił na tą produkcję. Warto zerknąć w wolnej chwili, a może tak jak i ja pokochacie tą historię i losy tych pełnych charakteru bohaterów. Zdecydowanie polecam.
Hej, pooglądałam 4 odcinki na netflixie i jest mega! Gdzie oglądałaś reszte odcinków? :)
Oglądam na jakiś przypadkowych stronach, wystarczy sobie wpisać w google "Romance is a bonus book online english" i coś powinno się znaleźć :) Ale w sumie jest się wtedy jedynie kilka dni do przodu od Netflixa, gdzie masz już polskie napisy.
Serial się jeszcze nie skończył i odcinki są cały czas dodawne, ponieważ jest on obecnie na kanale tvN w Korei, więc niewiadomo jaki jest koniec ;)