PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479965}
7,0 922  oceny
7,0 10 1 922
Rosario to Vampire Capu2
powrót do forum serialu Rosario to Vampire Capu2

Mnie najbardziej podoba się postać Mizore Shirayuki. Moka jest momentami za nudna, a Mizore jest trochę zawadiacka, a poza tym potrafi walczyć o mężczyzn:))

ocenił(a) serial na 10
Mefisto_12

No i zawsze jest dość oryginalnie ubrana można dodać ;).

ocenił(a) serial na 10
Mefisto_12

Wszystkie postacie były bezbłędne^^ Ale faktycznie najfajniejsza to Mizore Shirayuki. Taka typowo anemiczna postać (blada skóra, ruchy powolne - dlatego miała moce zamrażania :)
Muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się, że mnie aż tak wciągnie ten serial. Został jednak taki lekki niedosyt, bo jednak ten honorowy buziak powinien być pomiędzy Moką a Tsukune :/

ocenił(a) serial na 10
Opet

Co do postaci to urzekła mnie postać Sucuba i małej czarownicy.
Jednak Mizore i Alter Moka są według mnie najlepiej wykonane,a jeszcze ta piosenka w 11 odcinku Capu1 kiedy Alter Moka zawijała tą pąjęczyne to już wgl mnie rozniosła xDD.
Z tego co mi wiadomo Manga Capu2 nadal trwa i jest już 23 bądź 22 rozdział tej histori^^

dave14wr

manga capu 2 wlasnie sie konczy(w tym albo w nastepnym tyg) 40 epkiem, przetlumaczone na polski sa 24 chyba odcinki ;)

Opet

Ja też bardzo oczekiwałem tego końcowego buziaka, a tu taki wałek... na prawdę wkurzyło mnie to masakrycznie, ale trudno może w kolejnym sezonie wątek miłości bardziej się rozwinie.

ocenił(a) serial na 6
Mefisto_12

Moka w swojej oryginalnej postaci :)

Mefisto_12

Mnie się najbardziej podobała Mizore ;3 Kurumu była dla mnie za bardzo upierdliwa.

Mefisto_12

Dla mnie to Moka i Kurumu są ulubionymi postaciami tego anime i czekam na kontynuacje.:)