Mnie najbardziej podoba się postać Mizore Shirayuki. Moka jest momentami za nudna, a Mizore jest trochę zawadiacka, a poza tym potrafi walczyć o mężczyzn:))
Wszystkie postacie były bezbłędne^^ Ale faktycznie najfajniejsza to Mizore Shirayuki. Taka typowo anemiczna postać (blada skóra, ruchy powolne - dlatego miała moce zamrażania :)
Muszę powiedzieć, że nie spodziewałem się, że mnie aż tak wciągnie ten serial. Został jednak taki lekki niedosyt, bo jednak ten honorowy buziak powinien być pomiędzy Moką a Tsukune :/
Co do postaci to urzekła mnie postać Sucuba i małej czarownicy.
Jednak Mizore i Alter Moka są według mnie najlepiej wykonane,a jeszcze ta piosenka w 11 odcinku Capu1 kiedy Alter Moka zawijała tą pąjęczyne to już wgl mnie rozniosła xDD.
Z tego co mi wiadomo Manga Capu2 nadal trwa i jest już 23 bądź 22 rozdział tej histori^^
manga capu 2 wlasnie sie konczy(w tym albo w nastepnym tyg) 40 epkiem, przetlumaczone na polski sa 24 chyba odcinki ;)
Ja też bardzo oczekiwałem tego końcowego buziaka, a tu taki wałek... na prawdę wkurzyło mnie to masakrycznie, ale trudno może w kolejnym sezonie wątek miłości bardziej się rozwinie.