PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512126}
7,6 1,4 tys. ocen
7,6 10 1 1414
Rubicon
powrót do forum serialu Rubicon

Wow. Właśnie obejrzałem ostatni 13 epizod Rubicon'a i jestem pod wrażeniem. AMC robi naprawdę świetne seriale.

SPOILER
Szkoda tylko, że nie zostało do końca pokazane jak dalej postąpił Will. Czy ogłosił wszem i wobec co się działo w API czy postanowił zachować to w tajemnicy. Myślę jednak, że zrobił to co należy, czyli jako dobry analityk zakończył i wyjaśnił sprawę do końca. Dzięki temu USA nie wypowiedziało Iranowi wojny a sam Spangler...hmm.. popełnił samobójstwo?

Bardzo dobry serial, polecam wszystkim :)

ocenił(a) serial na 8
pat167

musieli zostawić furtkę do 2 sezonu :P

ocenił(a) serial na 8
misiaczekmr

Nie wiadomo czy powstanie. Mam nadzieję że tak :)

ocenił(a) serial na 9
Vorshpano

Mam też nadzieję że będzie druga seria bo przecież nie wyjaśnili kilku wątków np tej ciemnowłosej dziewczyny u której tymczasowo mieszkał Will a potem okazała się kobietą ochroniarzem Rhumora i jego żony

ocenił(a) serial na 9
Hadrian

Mogliby z tych dalszych, niewyjaśnionych wątków upleść 2 sezon, jednakże wątpię w to. Serial będę na pewno mile wspominał :)
Teraz AMC startuje z 'The Walking Dead' i jak dla mnie będzie to kolejny serial, który zmiażdży konkurencję.

ocenił(a) serial na 9
pat167

będzie drugi sezon, na bank. co z Wilem? co z Truxtonem? co z Tanyą? co z zamachem w zatoce i Atlas INC?

czarnobialy

na bank? właśnie, że nie... Oglądalność naprawdę była zatrważająco niska.

ocenił(a) serial na 9
bloo__

Mam wielka nadzieje, ze jednak serial dostanie 2 sezon bo jest naprawde swietny. chlam i komercyjne gowno zalewa rynek a cos inteligentenego, ze swietnym aktorstwem ma niska ogladalnosc...
Dobrze, ze jeszcze mamy hbo z ich boardwalk empire i za tydzien startuje walking dead bo bedac skazanym na jakies emo pamietniki wampirow, fringe z jedna z najgorszych serialowych rol jakie widzialem czy nowosci jak the event chyba bym ocipial
gdzie te seriale jak starsze pozycje hbo(wymieniac chyba nie musze)
i te czekanie az rok na nowy sezon BB.

ocenił(a) serial na 8
pat167

Jak w każdym biznesie i tutaj chodzi o pieniądze. W swojej wypowiedzi producent wykonawczy mówi odnośnie 2 sezonu, że AMC musi sobie przekalkulować czy produkcja sezonu będzie dla nich opłacalna naprzeciw 3 nowych serii które mają zamiar wypuścić w 2011 (jedna z nich to 'The Killing'- remake duńskiego serialu o śledztwie w sprawie zabójstwa młodej dziewczyny; drugi to 'Hell on Wheels"- serial historyczny (?) o budowie amerykańskiej kolei transkontynentalnej). Co prawda producent nie twierdzi że decydenci z AMC jadą po nim za słabą oglądalność, ale zapewne woleliby sobie zrekompensować niską widownię jakimiś nominacjami do Emmy ale do tego póki co nie dojdzie, stąd los serialu jest mniej pewny. A szkoda bo pan producent ciekawe rzeczy prawi na temat rozwoju sytuacji w sezonie drugim, źródło tutaj: (http://www.tvguide.com/News/Rubicon-Henry-Bromell-1024646.aspx).
Jak dla mnie serial zdecydowanie zasługuje na drugi sezon, jak to będzie- przyszłość pokaże.