PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597700}

Rzeka

The River
2012
6,6 2,3 tys. ocen
6,6 10 1 2342
Rzeka
powrót do forum serialu Rzeka

Oczekiwałem dobrego serialu, a tu chała! Gra aktorska, słaba, scenariusz - totalna porażka. Gość bije i wywala człowieka z łodzi bo dotknął jego broń. Synalek wyskakuje i rozcina se rękę krzycząc,. że potwór którego widzi pierwszy raz w życiu, i nie jest pewien czym on jest pragnie jego krwi, a w tym samym momencie jego mamusia wykrzykuje w niebogłosy gdzie jest jej mężuś. Szmira straszna, ciężko to się ogląda, spodziewałem się czegoś znacznie, znacznie lepszego. Uciekać od tego.

ocenił(a) serial na 5
Szejku

Napalałem się na ten serial przyznam, bo brakuje mi Lostów :( i chyba będzie brakować, bo kolega ma trochę racji.
Niby montaż świetny, fajne ujęcia, dobra muzyka, super wprowadzenie. Ale sam rozwój akcji z tym duchem conajmniej śmieszny. Fabuła chyba będzie ssać do końca...

ocenił(a) serial na 8
Szejku

wam sie ludzie nic nie podoba normalnie lol

morgana000

nie oszukuj lol

Szejku

Trzeba przyznać, że pełno tutaj takich scen. Trzeci odcinek też rządzi. Wielki komando, który przestraszył się nietoperzy i zemścił się na kolesiu, co go za to wyśmiał, wyrzucając mu torbę w krzaki. "Still think its funny?" Ten drugi z kolei po tym jak stwierdza, że w pojedynkę będzie miał większe szanse na przetrwanie pościgu przez dzikie plemię, po chwili popieprza po dżungli gadając do kamery - bo to w końcu ta rozrywkowa postać w serialu, więc mu wolno. Długo by wymieniać. Cała drużyna to zresztą jeden wielki schemat. Postacie są tak pretensjonalne jak... praktycznie w każdym dzisiejszym serialu. Chyba nadeszły już takie czasy, w których motłoch bierze bajki spisane na kolanie przez 15 latków zrealizowane za nieproporcjonalnie duże pieniądze. Lekko przesadzam oczywiście;] Koniec końców przymykam na to wszystko oko ze względu na klimat, scenografię, całkiem ciekawe (chociaż mocno przesadzone) pomysły i co najważniejsze - z braku laku. Podobnie jak np Walking Dead. Tyle, że tutaj gra aktorska stoi na wyższym poziomie.