PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Zaczęłam podejrzewać to od pewnego odcinka w którym Aria poprosiła go o pomoc ponieważ ćwiczy na tej samej siłowni co jej brat, chyba w tym samym odcinku postać w kapturze w pokoju brata Arii podnosi sztangi. Był to moment olśnienia od tej pory byłam pewna że to on. Był moment kiedy zapraszał Arię na spektakl (!) i scena w ostatnim odcinku z domem Mony.

Wiem.. wiem. Może to być kolejna zmyła, albo członek A teamu ale ileż tego jeszcze można oglądać. Może w końcu dostajemy wskazówki dotyczące bezpośrednio BIG A

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
basiablue

Aktor grający Tobiego powiedział, że główne A jest od pierwszego odcinka 1 sezonu i będziemy bardzo zszokowani, że mieliśmy to A podane na tacy tak naprawdę, a nie zauważyliśmy nic.

ocenił(a) serial na 10
loveash

Każdy w zasadzie mógłby być tym -A. Ale skoro to bardzo oczywista postać i będziemy zszokowani to albo jedna z dziewczyn jest A albo Toby. Ciągle stawiam na Tobiego bo po pierwsze już raz był pomocnikiem A, a teraz jest policjantem i ma do wszystkiego lepszy dostęp oraz zrobił się surowy dla dziewczyn, bo zaczęły być bardziej odważne i chcą 'ukrywać' dowody itd.

loveash

To się chyba wszystko tyczyło Mony która miała być pierwotnym A, od trzeciego sezonu (w którym po raz pierwszy widzimy Andrew) mamy nowe A bo była decyzja o kontynuacji serialu.
Kolejny odcinek utwierdza mnie w przekonaniu że to On :)