PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73169
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

MELLISA!

ocenił(a) serial na 10

Już nie jest w ciąży????????? Jak???????? Dlaczego?
Nieuważnie oglądałam chyba.
Dzięki za odp.

ocenił(a) serial na 6
Moniarynka

no w tym kłopot, że ona nieprawdopodobnie długo w tej ciąży była, ale widocznie wkońcu urodziła, ale fakt mogliby coś o tym wspomnieć

ocenił(a) serial na 10
orianne

Jeśli ktoś nie oglądał 3 odcinka 3 sezonu, to ostrzegam.... ;s
SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOIL ERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SP OILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY -SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY -SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-W serialu było wyraźnie powiedziane, że ona poroniła, i udawała ciąże - Spencer myślała, że poroniła 10 któregoś tam, w przerwie pomiędzy sezonem 2 i 3, z odcinka 3 sezonu 3 wynika, kontekstu rozmowy Spencer z jej Matką, że spencer jest temu w jakiś pośredni sposób winna - tj. że Melissa była w ciąży, ale ją udawała po poronieniu - co znów sugeruje, że melissa mogła stracić dziecko, po wypadku samochodowym spowodowanym przez Spencer-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILER Y-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOI LERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-S POILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY

Artemisek

Jakim wypadku, bo już nie wiem o co chodzi, a poprzednich sezonów dokładnie nie pamiętam?

ocenił(a) serial na 5
Moniarynka

Albo od początku nie była, tylko udawala.

ocenił(a) serial na 10
himym

SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY -SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPO ILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-Jej matka to wykluczyła, z rozmowy wynikało coś w stylu "lepiej żeby Melissa sama powiedziała Ci, jak i kiedy straciła swoje dziecko"-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-S POILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILER Y-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-SPOILERY-

ocenił(a) serial na 5
Artemisek

Myślę,że Melissa udawała z tego samego powodu co Jenna-by się chronić. Jednak udawanie niewidomej jest łatwiejsze niż bycie w ciąży. Szczerze mówiąc w tym srialu nie jestem w stanie nic przewidzieć,co doprowadza mnie do szału.