Macie jakiekolwiek teorie odnośnie tego, kogo Jenna spotkała w parku? W trzecim sezonie
chyba nie ma bat, że Alison wróci w roli głównej do świata żyjących. Jak myślicie czy twórcy
pojadą po wątku bliźniaczki Alison?
ech, mam nadzieję, że nie zgapią wszystkiego po książce bo wiele stracą w oczach wielu (tak mi się przynajmniej wydaję) widzów.
szczerze mówiąc ostatnio nasunął mi się pewien pomysł dotyczący osoby, którą spotkała Jenna - Wren. skąd taki pomysł? jak Jenna i Toby byli w szpitalu i spotkali Wrena. Jenna coś napomknęła, że z takim akcentem nie można kłamać (coś koło tego, a jeśli nie to niech mnie ktoś poprawi :)) i była całkiem roztkliwiona. podobnie wygląda spotykając się a tajemniczą osobą w parku. być może to za bardzo zagmatwane i rozwiązanie będzie proste niczym sprawa z A...
A jak było w książce? Słyszałem coś o wątku siostry bliźniaczki Ali, czy to prawda? No mi się wydawało, że Jenna wtedy w lesie spotkała Alison. Chociaż z tropu zbija mnie jej zdanie "wreszcie widzę Twoją twarz/uśmiechniętą", więc nie mogła być to Ali, bo przecież przed straceniem wzroku Jenna ją widziała.