PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695610}

Salem

2014 - 2017
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 11993
6,5 2 krytyków
Salem
powrót do forum serialu Salem

Na jakiej stronie można obejrzec ten serial w internecie?

Szukałem, ale znajdowałem tylko takie strony gdzie albo player nie działał albo odcinki zostały pousuwane...

mógłby ktoś podać nazwe strony gdzie można obejrzec bez problemu wszytskie odcinki "Salem"? :)

SilverP

na alekino ;)

ocenił(a) serial na 6
Phony

dzięĸi ;)

ocenił(a) serial na 8
Phony

Normalnie oglądam na kinex, bo nie ma limitów i jest dużo odtwarzaczy do wyboru, jednak wersja z napisami jest tam dopiero w czwartki. Czy na alekino dodają napisy szybciej i czy tam są limity/długo się ładuje?

Colka

Na alekino też dość późno pojawiają się napisy. Ja oglądam raczej po angielsku, więc nie są mi potrzebne tak bardzo :) ostatnio napisy pojawiły się chyba właśnie w środę/czwartek.

Nie ma limitów na alekino ;)

SilverP

cda :)

ocenił(a) serial na 6
boss1224

na cda player nie chciał mi się włączyć. ale to może przez wtyczkę... chyba będe musiał ją zaktualizować ;)

ale dzięĸi za dzięki za odp ;)

ocenił(a) serial na 8
SilverP

twoje-seriale
Bez limitów, 8 odcinków jak do tej pory, ale z napisami,

ocenił(a) serial na 8
SilverP

ja oglądam wszystkie seriale na ii tv. Co prawda trzeba wykupić premium, ale jest tanie i opłaca się.

SilverP

scs, darmowy odtwarzacz, napisy pojawiają się mniej więcej w środy/czwartki ale chyba wszędzie są tak późno...

ocenił(a) serial na 6
Lolek2213

o kurde, dzięĸi wszystkim za odp. ;)
nie spodziewałem się tak wielkiego odzewu hehe :) mało kiedy ludzie chcą pomagać na FW, a tu taka niespodzianka xD

ocenił(a) serial na 9
SilverP

tvseriesonline jeszcze :)

ocenił(a) serial na 8
SilverP

i jeszcze na kinoman tv :-)

SilverP

Proponuje na p l a y t u b e. p l. Na filmwebie ludzie szybko odpowiadają:-)

ocenił(a) serial na 7
SilverP

teraz będziesz narzekać na nadmiar zainteresowania ;)

ocenił(a) serial na 6
edi_nie_oglada_filmow

hehe no jednak trochę dużo się posypało ;D
ale narzekac nie będę bo może ktoś inny też zachce obejrzeć "Salem" w internecie, a tutaj ma strony podane jak na tacy :P

SilverP

Jeśli ktoś w 2016 r chciałby obejrzeć, to po długich poszukiwaniach i pominięciu niezliczonej ilości reklam można zobaczyć na: serialeonline ;)

ocenił(a) serial na 8
SilverP

Ja oglądam na bieżąco na alltube.tv i nie trzeba niczego rejestrować, a reklamy są minimalne. Polecam. Odcinki do chwili obecnej, do wyboru lektor lub napisy.