Na jakiej stronie można obejrzec ten serial w internecie?
Szukałem, ale znajdowałem tylko takie strony gdzie albo player nie działał albo odcinki zostały pousuwane...
mógłby ktoś podać nazwe strony gdzie można obejrzec bez problemu wszytskie odcinki "Salem"? :)
Normalnie oglądam na kinex, bo nie ma limitów i jest dużo odtwarzaczy do wyboru, jednak wersja z napisami jest tam dopiero w czwartki. Czy na alekino dodają napisy szybciej i czy tam są limity/długo się ładuje?
Na alekino też dość późno pojawiają się napisy. Ja oglądam raczej po angielsku, więc nie są mi potrzebne tak bardzo :) ostatnio napisy pojawiły się chyba właśnie w środę/czwartek.
Nie ma limitów na alekino ;)
na cda player nie chciał mi się włączyć. ale to może przez wtyczkę... chyba będe musiał ją zaktualizować ;)
ale dzięĸi za dzięki za odp ;)
ja oglądam wszystkie seriale na ii tv. Co prawda trzeba wykupić premium, ale jest tanie i opłaca się.
scs, darmowy odtwarzacz, napisy pojawiają się mniej więcej w środy/czwartki ale chyba wszędzie są tak późno...
o kurde, dzięĸi wszystkim za odp. ;)
nie spodziewałem się tak wielkiego odzewu hehe :) mało kiedy ludzie chcą pomagać na FW, a tu taka niespodzianka xD
hehe no jednak trochę dużo się posypało ;D
ale narzekac nie będę bo może ktoś inny też zachce obejrzeć "Salem" w internecie, a tutaj ma strony podane jak na tacy :P
Jeśli ktoś w 2016 r chciałby obejrzeć, to po długich poszukiwaniach i pominięciu niezliczonej ilości reklam można zobaczyć na: serialeonline ;)