W latach 90, kiedy to było w telewizji? Bo chciałem sprawdzić ile miałem wtedy lat. To leciało przed Sailor Moon, prawda? Tylko kiedy?
"Podobnie" nie "podobne" ;)
Też jestem ciekawa ile miałam wtedy lat. To mogły być te same lata co Kapitan Tsubasa, bo oba równie słabo pamiętam.
Aaaa, mój błąd! Myślałem, że ktoś porównuje dwie serie, bo obie są o czarodziejkach. Widziałem już takie powierzchowne porównania.
Tsubasa i Sailor Moon leciały w podobnych latach. Nie wiem, czy dokładnie tych samych, ale w około tym samym czasie. Była jeszcze Super Świnka. A co do Sally, wiem, że leciało dużo wcześniej, bo pamiętam, że nawet za dzieciaka "coś pamiętałem", ale nie wiedziałem co. Potem to emitowano ponownie, więc może kolejna emisja była w podobnych latach, jak Tsubasa/Sailor Moon. Ale wiem, że Sally leciało wcześniej też wtedy, gdy mało co z tego kojarzyłem. Pewnie w pierwszej połowie 90 lat. Możliwe, że nawet ta emisja była powtórną
Tak, na YT patrzyłam to intra z Polonii 1 w ogóle nie kojarzyłam, a puściłam wersję nagraną z Polsat 2 i tu już odżyły wspomnienia, czyli na pierwszą emisję musiałam być za mała jeszcze.