świetna kreska,fabuła no i dowcip ;D. Znacie może jakieś podobne anime??? Alboi cos w tym guście albo "green,green".
To anime jest jedyne w swoim rodzaju,ma niepowtarzalny klimat,mieszanka dobrego humoru,akcji i kultury Japońskiej za czasów Edo.Na prawdę pięknie im to wyszło.
Powiem tak,ja od siebie polecam Death Note,ale to zupełnie inne anime,ale jak dla mnie równie genialne jak Samurai Champloo.Nie zapomnę tej trójki eh:D
dokładnie!! ;D ja też ich nei zapomne..
Death note juz przerobiłam ;p też rewelacyjne anime.
Właśnie intersuje mnie też anime pokroju "Samuraja Champloo" czyli sieczka,sieczka,ciete riposty i ten specyficzny dowcip ;D.
Death note również był swietny wiec jeśli ktoś coś wie o czymś podobnym do Death N. to może zapodac tytuł ;)
Moge polecic Ci ,,Cowboy Bebop ,, to jest anime tworcy Samuraja Champloo. Troche inny klimat i inna muzyka ale dowcipy na podobnym poziomie.
Cowboy Bebop zacząłem troszke oglądać i powiem,że ciekawe anime.Widać,że tego samego reżysera,ale jednak nie wczułem się w ten klimat aż tak bardzo co w Samurai Champloo.Wystarczyło,że zobaczyłem jeden odcinek i już wiedziałem,że to będzie genialne Anime.Chyba już nie znajdę drugiego takiego chociaż mam dwa tytuły anime gdzie widać podobieństwa,też o samurajach :p
-Mugen no Juunin
-Mugen no Ryvius