PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=167103}

Samurai champloo

Samurai chanpurû
2004 - 2005
8,1 8,4 tys. ocen
8,1 10 1 8413
Samurai champloo
powrót do forum serialu Samurai champloo

Samurai Champloo na Canal+

użytkownik usunięty

Od 13 września na Canal+ rozpocznie się transmisja Samurai Champloo co drugą środę o godz. 22:30.

Znowu wszystko, co najlepsze będą puszczać w telewizji dla snobów... Może kiedyś, TVP Kultura to puści :)

ocenił(a) serial na 9

co drugą?? czemu nie co tydzień albo codziennie?? eh cóż trzeba czekać ale to fakt mogli by więcej tego puszczać i na innych kanałach... nie wiem czemu wszyscy są tak uprzedzeni do Anime...

użytkownik usunięty
patij

Codziennie puszczane jest anime na stacji HYPER o godzinie 21:00 a powtórki następnego dnia o godzinie 00:30. Aktualnie trasmitowane jest Chobits od 4 września.

To prawda, tyle że nie co dwa tygodnie, a co tydzień. Dzisiaj też. Nie mogę przegapić.

Historia może trochę banalna (a może rozwinie się w coś ciekawego?) ale warto oglądać dla muzyki (ala abstrakt hiphop - się mnie kojarzy z dj'em shadow'em - fajne połączenie średniowiecznej (?) Japonii z muzą z XXI wieku), ciekawych ujęć i sposobu animacji, noji dla sporej dawki humoru.

użytkownik usunięty
inz5an

Przykro mi to stwierdzić ale Samurai Champloo leci zawsze co drugą środę, a w niedziele oraz wtorki są puszczane powtórki. Jeżeli nie wierzysz sprawdź na stonie Canal+ na forum dotyczące anime gdzie znajduje się obwieszczenie administratora. Apropo muzyki zgadzam się faktycznie ciekawe połączenie.

Masz rację. Cóż, z przyjemnością obejrzałem drugi raz ten sam odcinek ;0)