PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694449}

Sanjay i Craig

Sanjay and Craig
2013 - 2016
4,6 385  ocen
4,6 10 1 385
Sanjay i Craig
powrót do forum serialu Sanjay i Craig

Jak?!

ocenił(a) serial na 1

Jakim cudem to coś dostało od krytyków ocenę 3/5 co?! To jeden z najgorszych seriali, jakie
widziałem!

ocenił(a) serial na 1
Megafil666

Zgadzam się, ta bajeczka jest naprawdę słaba. Debilna fabuła, kiepska animacja, bardzo hałaśliwe głosy postaci. Jeszcze gorszę niż Fanboy i Chum Chum.

ocenił(a) serial na 3
Fabian3200

Trochę lepsze niż Fanboy i Chum Chum. Fakt serial słaby, ale nie tak obleśny jak Fanboy.

ocenił(a) serial na 4
Fabian3200

Fanboy taki zły nie był , a ten cały Sanjay to chyba najbardziej głupia z kreskówek jakie lecą na Nickelodeon

ocenił(a) serial na 1
anonimus55

Obie kreskówki są chyba najgorszymi,jakie kiedykolwiek oglądałem.

ocenił(a) serial na 4
Fabian3200

Może masz racje.......

ocenił(a) serial na 1
anonimus55

Też jestem w szoku. Czekam na moment kiedy zakończą te tortury ;).

Megafil666

Podzielam zdanie

Windraver

nie zgadzam się. ma tak idiotyczną fabułę,że aż śmieszną.

Megafil666

właśnie że serial arcydzieło! Brawa dla twórców

ocenił(a) serial na 1
dansol20

Niby co ci się w nim podoba? Można się porzygać (odc. Śmierdziel)!

Megafil666

wszystko mi sie w nim podoba, trzeba lubić takie klimaty

ocenił(a) serial na 1
dansol20

Czyli jaki klimat? Bo dla mnie to film dla dzieci z obniżonym IQ

Violetta_Stosel

no to widzisz, ja już kilka ładnych lat temu przekroczyłem wiek pełnoletności także może inaczej patrze na takie animacje bo pamiętam starsze baje które kiedyś leciały i wymiatały, chociażby legendarnych "Beavisa i Butt-head'a" z MTV kiedy jeszcze ta stacja nie puszczała randek pedałów, "South Park" albo sztandarowe niegdyś pozycje Cartoon Network czyli "Krowa i Kurczak", "Johnny Bravo" i "Ed, Edd i Eddy". Wtedy to były baje z jajem, przesiąknięte czarnym humorem, tak też jest z Sanjay'em i Craig'iem, widać tutaj inspiracje wyżej wymienionymi pozycjami ale dostrzeże to chyba tylko ten kto dorastał w takich klimatach. Wy, pokolenie Disney XD czy tego nowego Cartoon Network funkcjonującego obecnie chyba jako po prostu CN nie skuma tej animacji. Pozdrawiam i życze większego dystansu w przyszłości podczas pisania postów :)

ocenił(a) serial na 1
dansol20

Sama też kiedyś oglądałam krowa i kurczak ale teraz dla mnie to też niezbyt normalna bajka. Może po prostu wolisz kreskówki niż obyczajowe filmy? Mi też chodzi o to ,że jak puści się taką bajkę dziecku to samo zacznie robić takie głupoty. Dorastałam w połowie na CN i w połowie na DC więc zaczęłam widzieć różnice między filmami komediowymi a kreskówkami komediowymi i wybrałam w końcu DC. Ta bajka z pewnością nie nadaje się do nickelodeon.

Violetta_Stosel

nie no wiesz, ogółem skromnie mówiąc jestem kinomanem także raczej nigdy nie stwierdze że kreskówki sa lepsze od filmów fabularnych czy tam obyczajowych. Ale też mam dystans do pewnych spraw i moge oglądać takie właśnie kreskówki a póżniej zapuszczac sobie jakies filmowe perełki, nie ma dla mnie w tym żadnego problemu. A co do samego Sanjay'a, może i faktycznie nie jest to bajka do końca dla dzieci, najlepszym wyjściem byłoby gdyby jego emisja odbywała się w godzinach wieczornych, po 20 albo dalej, to by była najlepsza opcja.

ocenił(a) serial na 1
dansol20

Co ci się w tym podoba, spytam jeszcze raz. Odpadające tyłki, non-stop rzyganie, humor dla płodów-analfabetów, animacja do kitu, beznadziejne pomysły na odcinek, fatalny czarny charakter w postaci sąsiada z obsesją na punkcie węży, główny bohater to niedorozwinięty idiota. A propos Johnny'ego Bravo, to BYŁA świetna kreskówka bijąca to COŚ na głowę.

Megafil666

oj ludzie, no co mam wam tłumaczyć jak wy i tak nie zrozumiecie. To jest do bólu głupi, debilny, czarny humor i to jest właśnie piękne. Ilośc absurdów, obrzydliwa animacja, nierozgarnięte postaci, punk i odjechana fabuła są głównymi atutami tej animacji. No a jak wy nie kumacie tego klimatu to radze wrócić do animacji przezentujących humor zgodny z obowiązującymi normami.

Megafil666

co do animacji to wg mnie jest ona bardzo podobna do "pora na przygodę" xD kończyny bez stawów itp. itd. takie "poorly drawing" ;D

ocenił(a) serial na 1
Megafil666

Nie zapominaj o patologicznych gnojach diksonów[przepraszam dla fanów jeśli źle napisałem] których nasi głowni bohaterowie biorą za wzór do naśladowania.Taf lipsa aktor który jest irytujący w tym przypadku dla mnie nie wiem czy macie podobnie.Hektor to dziecko chyba wychowywały zwierzęta no i Megan równie ma coś nie tak z głową

dansol20

ŚWIETNE ?!? To jest dla ciebie śmieszne , dziecko ? Idź edytować kripipasta wiki i napisz drugą część blogu "Puzno".

gobo33

czuje sie urażony... żartowałem. Wiesz, wypowiedzi internetowych idiotów Twojego pokroju nie robią już na mnie większego znaczenia, ludzi którzy nie potrafią prowadzić kulturalnej wymiany zdań mimo odmiennych poglądów. Pokazałeś teraz tylko że jesteś zwykłym burakiem bez szkoły. Radze sie troche ogarnąć, zacząć żyć wśród ludzi i nauczyć się z nimi normalnie rozmawiać. Pozdrawiam :)

dansol20

Radzę nie prowokować , bo sam się o to prosisz. Gdybyś widział ten serial zrozumiałbyś czemu tak się wkurzyłem.

ocenił(a) serial na 1
Megafil666

Ta bajka to nieporozumienie to po prostu debilna bajka która nigdy nie powinna powstać. Jeśli komuś to się podoba to gratuluję niskiego IQ.Ten serial nie ma w sobie nic fajnego raz tylko obejrzałam i myślała ,że zwymiotuje. Były używane słowa typu zadkolog a matka tego chłopaka to jakaś porąbana.

ocenił(a) serial na 1
Violetta_Stosel

Zgadzam się, ten serial jest okropny obejrzałem 10 minut jednego odcinka i miałem dość. Dałem jedną gwiazdkę ze względu na Craiga który w niezły sposób zmienia strój i tyle.Każdy odcinek jest jeszcze gorszy niż poprzedni

roman876

Nom. Zaryzykowałem lecz spróbowałem obejrzeć cały sezon 1 i każdy odcinek był do bani!
Po tym co tam ujrzałem, wolę nawet nie oglądać sezonu 2.

ocenił(a) serial na 3
Chuck123456

Zmieniłam zdanie. Dzisiaj oglądałem odcinek w którym Sanjay i Craig trafili do aresztu. Scena w której jeden więźniów leży na łóżku i mówi, że lubi spać z kołdrą na twarzy bo dzięki temu może wąchać swoje bąki całą noc. I puścił bąka, zaciągnął się nim i zemdlał jak by był na haju.....Odpadłam!!! Na prawdę serial na poziomie dna.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

To nawet nie jest warte 1

ocenił(a) serial na 3
roman876

Najgorsze, że to jest niby bajka dla dzieci!

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Moja reakcja
https://www.youtube.com/watch?v=sPd_Ktr7FWk