afirmacja lucyferiańskiej agendy, ciąg dalszy. Tym razem kanibalizm. Polecam wideo: https://www.youtube.com/watch?v=v9DhKHJwVMY&feature=em-subs_digest
miłego oglądania
Matka wie, że ćpiesz? :)
Ewentualnie: Ty na serio, czy na jaja? :)
Mam poradę: wyłącz prymitywne przesądy, włącz myślenie i ciesz się życiem!
jakby nie było to ktoś musiał wybrać obecną władzę... to już masz przykład poza moherami bez internetu, kto to taki mądry :)
Brawo! Trzeba mówić głośno o szatańskim planie, bo owce niestety same z siebie już nie rozróżniają dobra i zła. Przerażające jak totalnie wyprane z moralności mamy społeczeństwo. Już nawet do naszej "zaściankowej" Polski dotarła ta zgnilizna. Przejrzyjcie na oczy! Co jeszcze łykniecie jak młode pelikany jeśli tylko zapakują wam to w fajne, yolowo-lolowe sreberka??
Jezus był Hebrayjczykiem, Izraelitą z rodu Dawida,z plemienia Judy, a nie Żydem (Kanaanejczykiem-Edomitą), także sorry :(
Nie był Żydem ani według ciała (według ciała był niezmieszanym, czystym potomkiem Adama), ani tym bardziej według ducha (bez grzechu, w przeciwieństwie do potomstwa węża (Ew. Mateusza 23:33)).
Chcesz się wdać w teologiczną dyskusję? Nie sądzę, byś w ogóle miała o czymkolwiek w tym zakresie pojęcie. ;333
Patrzac na okreslenia jakie stosujesz oraz caloksztalt,wydajesz sie byc inteligentnym czlowiekiem.Powiedz mi tylko(jesli nie trollujesz rzecz jasna)Skad ów lucyferianski spisek?Czyzbys uwierzyl w rewelacje na temat masonów satanistow kontrolujacych hollywood?Urzadzajacych orgie ,kanibali ,pedofili gwalcacych noworodki i tak dalej?Mysle ze powinienes zdjac czapke z folii aluminiowej z głowy.Wyjsc z tego twojego kosciola czy licho wie w jakiej sekcie jestes i pooddychac swiezym powietrzem.Przyda ci sie bo od ciaglego siedzenia w domu przed monitorem,powalilo ci sie troche w bani.Ale generalnie wydaje mi sie ze raczej jestes najzwyklejszym trollem,wiec nie zwracaj na to uwagi i rob dalej to co lubisz.Bez takich jak ty swiat jest nudny