PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418927}
6,0 1,2 tys. ocen
6,0 10 1 1239
School Days
powrót do forum serialu School Days

10/10

ocenił(a) serial na 10

Mówcie sobie co chcecie,ale wg mnie...
To anime zasługuje na obejrzenie!
Końcówka emocjonująca.

ocenił(a) serial na 8
Batmanowa

Zupełnie się zgadzam :D
Końcówka właśnie najlepsza^^
tylko jest jeden minus, mianowicie na początku niektóre postaci były hm takie puste, a w którymś z odcinków nagle każdy zaczął mieć swoją duszę ( chodzi tu głównie o pseudokoleżanki Katsury)

ocenił(a) serial na 6
sweet_honey

Pewnie mnie zaraz wszyscy naskoczą ale dla mnie trochę dno. Choć nie mogę powiedzieć, że nie warto obejrzeć. W sumie ciekawy, ale z każdą minutą i sceną załamywały mi się ręce. Chyba nie mieli pomysłu, zastanawiałam się jeszcze ile dziewczyna tam będzie... A końcówka fajna lecz w ogóle tego anime trochę mnie rozbawiła ;P

ocenił(a) serial na 4
Chutney

Podzielam opinię. Dodam jeszcze, że kiedy skończyłam ostatni odcinek pomyślałam, że to anime w sumie nic sobą nie prezentuje. Bo czego uczy tak naprawdę? Że nie warto spać z połową szkoły? Poza tym jak główny bohater na początku był słodko niezdarny, to potem stał się, hm, niezbyt interesujący, a wręcz odrażający.

ocenił(a) serial na 5
individuel

No wlasnie przerysowali go O.o najpierw byl prawiczkiem z krwi i kosci ktory wstydzi sie chwycic dziewczyne za reke a potem ... bzyka wszystkie, ktore chca. najbardziej rozbawilo mnie to, ze nic sobie z tego nie robil, udawal wciaz niewiniatko... heh koniec jest hardcorowy :D ale scena na lodce mnie rozbawila, wiedzialam ze ta cichodajka na K ( nie pamietam imienia ) jest szurnieta ale zeby az tak O.o!

ocenił(a) serial na 10
Batmanowa

Oglądałem "zieloną milę" i "tańcząc w ciemnościach" i żaden z tych filmów na mnie nie wpłynął tak jak wpływają one na ludzi za to te anime wpłynęło na mnie bardzo. Właśnie dlatego daje 10/10 i jednocześnie nie polecam obejrzenia, chyba że lubicie klimaty wymienione przeze mnie wyżej.

ocenił(a) serial na 8
Batmanowa

Dla mnie emocjonująco było prawie cały czas, główna zasługa przygnębiającego momentami klimatu i gęstniejącej atmosfery. Ktoś napisał, że to "The most disturbing anime" i coś w tym jest. W zasadzie gdybym miał czas, to pewnie nie oparłbym się pokusie obejrzenia całego serialu za jednym podejściem, tak mnie wciągnęło.
Duży plus za wiarygodną psychologię postaci, mimo widocznego wyjaskrawienia ich cech charakteru.

snake1410

Przegladnęłem mangę i musze stwierdzić że serial ma inne zakończenie - ale też ciekawe:D