PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418927}
6,0 1,2 tys. ocen
6,0 10 1 1239
School Days
powrót do forum serialu School Days

Dość ciekawe

ocenił(a) serial na 8

Myślę, że to jedno z najlepszych anime jakie oglądałam. Nie było tego zbyt wiele, ale jednak motyw szkoły i Sekai, a potem innych romansów Itou mi się spodobał. Początek był wręcz świetny. Zobrazowane problemy wstydliwej Katsury i napastliwego Itou a w tym pomagająca Sekai. W ostatnich odcinkach było naprawdę gorąco. Sama końcówka mnie zaskoczyła, nie myślałam, ze dojdzie do jakiegokolwiek rozlweu krwi, co jest dużym plusem. Polecam ;)

ocenił(a) serial na 8
sheming

Także byłem zaskoczony samym końcem... Na początku stawiałem, że będzie tak iż bohater zostanie opuszczony przez wszystkich, a tu proszę zakończenie jeszcze lepsze Sekai uporała się z tym problemem w mistrzowski sposób. Szczerze mówiąc bohater zaczął mnie denerwować w tym Anime. Chociaż trochę szkoda Sekai. Co do Katsury powiem krótko, na początku wydawała się dobra osobą, lecz po obejrzeniu stwierdzam, że Jest psychicznie chora. Tak po za tym jak Katsura chciała zobaczyć dziecko po takim krótkim czasie? -.- Nie bede zdradzał Anime więc zachęcam do oglądania.

ocenił(a) serial na 7
biro85

Sekai była nie mniej psychiczna niż Katsura ;>
Wszystko się od niej zaczęło , Katsura była ofiarą jej gry . Co do głównego bohatera to go nie polubiłem , przez swoje niezdecydowanie i co najmniej dziwne wybory sprawił że moja opinia o nim jest jaka jest , co do tego jak skończył , szkoda że nie spróbował zrozumieć i odkręcić wszystkiego wcześniej ;>

biro85

Katsura była wrażliwą osobą, tak duże emocje sprawiły że jej psychika tego nie wytrzymała. I to był bardzo udany motyw.

"Tak po za tym jak Katsura chciała zobaczyć dziecko po takim krótkim czasie? -.-" Przecież wtedy znowu była psychicznie niezrównoważona (mętny wzrok) więc wiadomo, że nie myślała logicznie.