PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418927}
6,0 1,2 tys. ocen
6,0 10 1 1244
School Days
powrót do forum serialu School Days

Strasznie mi szkoda Katsury,ona była taka niewinna i nieśmiałą a mimo to przełamała się dla Makoto;/ A ten to nie lepszy,kuźwa jego mać,takiego to tylko powiesić za genitalia i niech zdycha pies.A druga bohaterka(nie pamiętam idiotki),,jak tak można?Ćwiczenia?WTF??????Baka!
Tyle w temacie,lece ogladać ;D

Miyuki-chan

Sekai byla pewna siebie ,a Katsura niesmiala i wstydzila sie,gdy glowny bohater ja dotykal. Dlatego Katsura mu sie znudzila i zaczal romansowac z Sekai.
Poza tym.... Makoto podobal sie Sekai. Te cwiczenia to byla tylko przykrywka. :)

ocenił(a) serial na 8
milosneturbulencje

Wiem,ale już obejrzałam serie i to mnie tylko uprzedziło w tym że główny bohater to śmieć i dobrze mu tak.Sekai to też idiotka była.
Najbardziej szkoda mi Katsury.Ahhh,naprawde jakby to było prawdziwe życie i bym spotkała takiego Makoto to ...zgon natychmiastowy z jego strony xddd
A najbardziej mnie mierzi że Makoto miał takie powodzenie u kobiet.Czy on był naprawde taki wspaniały????Może miał dobry "sprzęt"?? XDDD

ocenił(a) serial na 7
Miyuki-chan

Takich "Makoto" w naszym świecie jest baaaaaardzo wielu...

ocenił(a) serial na 8
Pieniak3

Ja oglądając ten serial miałem ochotę go zamordować... Jak można być takim tępym idiotą i nie zdawać sobie sprawy z tego, jak bardzo krzywdzi drugą osobę!? Strasznie było mi żal obu dziewczyn, które zaplątały się w beznadziejnej miłości. Najbardziej dotknęło mnie, gdy Katsura tak bardzo się dla niego starała, a ten śmieć nawet tego nie zauważał.

sdybowski

Pod koniec zauważył i moim zdaniem wtedy obdarzył wreszcie ją prawdziwym uczuciem.

ocenił(a) serial na 5
Miyuki-chan

z tym że Sekai to była idiotka to się nie zgodzę, ona od początku kochała Makoto ( swoją drogą nie wiem jak takiego debila można kochać ) i sama przecież mu pomogła dotrzeć do Katsury mimo tego że sama chciała być na jej miejscu.
Mi akurat było żal każdej z nich, bo wszystkie Makoto potraktował tak samo. wykorzystać i do następnej bo mi się znudziła. już nie wiem jakich słów na niego użyć.
ocena taka a nie inna za zakończenie - nielogiczne i jak dla mnie na siłę zrobione.

ocenił(a) serial na 5
reylina

i za to że im dalej w las tym gorzej jest z tym anime. coraz bardziej nielogiczne i sztuczne.

ocenił(a) serial na 6
reylina

Raczej logiczne i realistyczne bym powiedział.

reylina

coo?? TO jedno z bardziej realistycznych anime. Od razu przypominają się szkolne lata i podobne osobniki w realu...

Miyuki-chan

Niestety, taki ten świat jest że dupki mają największe wzięcie :D Ale kurde, ten zachowywał się jak jakiś idiota, w nie których momentach nie wiedziałem czy bardziej było mi go żal czy chciałem mu przywalić. Strasznie szkoda mi było tej dziewczyny, bo sam podkochiwałem się w podobnej (z charakteru) ale nigdy do niej nie zagadałem. Ogólnie ten koleś przyniósł hańbę męskiej rasie .

Miyuki-chan

może był przystojny po prostu. Popatrz na Sawangę dla porównania xD

ocenił(a) serial na 6
Miyuki-chan

Morał jest tego taki, nie ruchaj się z kimś byle jakim o.o

użytkownik usunięty
Miyuki-chan

Jeśli to cię pocieszy, to w mandze i w zależności od wyboru w grze Makoto nie był zły.