Odcinek w (chyba) nawiedzonym domu, był to ładny dom, a w bibliotece było tajemne przejście do
ogrodu, był tam labirynt z krzewów. Oprócz tego pamiętam skórę tygrysa na podłodze, miał ostre
zęby.
WItam, może to już nieaktualne, ale odcinek, którego poszukujesz to Scooby and Scrappy Doo - tytuł odcinka The Ghoul, the Bad and the Ugly, w polskim tłumaczniu Polskich Nagrań - Wampiry strzygi, upiory. Znajdziesz go w najlepszej wersji dubbingowej w 12 części składanki Hanna-Barbera wydanej w 1989 roku na VHS przez Polskie Nagrania.
WItam, może to już nieaktualne, ale odcinek, którego poszukujesz to Scooby and Scrappy Doo - tytuł odcinka The Ghoul, the Bad and the Ugly,
w polskim tłumaczniu Polskich Nagrań - Wampiry strzygi, upiory. Znajdziesz go w najlepszej wersji dubbingowej w 12 części składanki Hanna-Barbera wydanej w 1989 roku na VHS przez Polskie Nagrania.
Spoko. Jeden z najlepszych odcinków tej serii. Jestem posiadaczem kilku kaset z tej serii, od czasu gdy tylko pojawiły się w sprzedaży. Polecam ściągnąć całą serię składanek, no chyba, że także posadasz te VHS-y, albo masz zrzucone z sieci. Tak czy inaczej warto, bo dubbing i dialogi są po prostu rewelacyjne ;) Pozdrawiam ;)
Właśnie oglądam odcinek online, doskonały :) Nie dziwię się, że po tak długim czasie (a to już z 20 lat ;)) nadal pamiętałam szczegóły, to chyba znaczy, że faktycznie był dobry :)
To fajnie ;), ale mam nadzieję, że w wersji dubbingowej Mieczysławem Gajdą, Janem Kulczzyckim, Maciejem Damięckim. Tylko ten dubbing jest najlepszy...przynajmniej dla mnie/dla ludzi w moim wieku ;)