PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10054684}
8,1 244  oceny
8,1 10 1 244

Seonjae eobgo twieo
powrót do forum serialu Seonjae eobgo twieo

Boli mnie serce

ocenił(a) serial na 3

bo bardzo czekałam na tę dramę,ale poziom kretynizmu sięga tu zenitu. Urocze buzie głównych bohaterów naprawdę nie wystarczą.Koreańczykom kończą się chyba pomysły.Wytrzymałam do idiotycznej scenki z pożarem i odpuszczam. Szkoda marnować czas ,bo mam wrażenie,że oglądam film dla idiotów. Jestem bardzo zawiedziona

ocenił(a) serial na 2
karinahel

Zgadzam się. Jedna z gorszych dram jakie widziałam. Mam wrażenie, że na fali popularności dram, Koreańczycy produkują już taśmowo i jak leci kolejne produkcje z dokładnie tymi samymi schematami. Wiecznie więc mamy ogarniętego głównego bohatera (lub przynajmniej takiego, który zdaje sobie sprawę co się dzieje wokół niego) i słodką, infantylną idiotkę o IQ rozwielitki, którą przerasta odkręcenie butelki z wodą.
Szkoda, że nie dostajemy już dram na poziomie "My Mister" czy "It's okay to not be okay".

ocenił(a) serial na 9
Ewelinaa86

A ja znowu bylam zachwycona ta dramą. Moze kwestia gustu. It's okay to not be okay tez widzialam i nawet spoko. Ogolnie ogladam ostatnio jedna drame za drugą

karinahel

Rzeczywiście są o wiele lepsze k dramy bo głodna bohaterka głupia jak but i lata za facetem jak pułapka za myszą