PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Na necie już lata krótki filmik dotyczący drugiego sezonu. Na końcu widać tablicę lotów i samolot udający się w lot do Rzymu. Jeśli ktoś ma jakiś cynk odnośnie nowego sezonu niech piszę.

F_A_N_T_A_Z_J_A

Początkowe odcinku serialu będą kręcone we Włoszech, gdzie najprawdopodobniej odbędzie się podróż poślubna Oyku i Ayaza
Do obsadu serialu ma dołączyć Özgür Çevik czyli serialowy Derin
Nowy sezon ma przedstawiać życie w małżeństwie Oyku i Ayaza, pokazać ich upadki i wzloty

F_A_N_T_A_Z_J_A

"19 września na antenie tureckiej stacji FOX startuje emisja nowego sezonu. W produkcji znów zobaczymy plejadę gwiazd, z Özge Gürel i Serkanem Çayoğlu na czele. W premierowych odcinkach serialu scenarzyści szykują sporo niespodzianek, pojawią się nowe postacie, a cała seria ma obfitować w mnóstwo zaskakujących zwrotów akcji oraz sporą dawkę miłości i poczucia humoru. Nie zabraknie też malowniczych, bajkowych widoków, które urzekły całą ekipę serialu...

Na ten moment czekali wszyscy fani serialu, którzy obejrzeli finałowy odcinek 1. sezonu! Mimo, że dość niespodziewane zakończenie pozostawiło wiele pytań bez odpowiedzi, twórca serialu zdradza, czego możemy się spodziewać w 2. sezonie.

Drugi sezon rozpoczyna się w momencie zakończenia pierwszego. To właśnie wtedy usłyszymy odpowiedź na pytanie: - Czy Ty, Öykü Acar, bierzesz sobie za męża Ayaza Dinçera? Jednak prawdziwa "bomba" dopiero przed nami! Świeżo upieczeni małżonkowie wyruszają w romantyczną podróż poślubną do Włoch. Wybór padł na najbardziej magiczne miasto świata - Rzym. Wieczne miasto. Miasto kochanków, namiętności, niezapomnianych wrażeń i najpiękniejszych wspomnień. Świadomi, że pewien etap ich życia nieuchronnie dobiegł końca i pełni nadziei na lepszą przyszłość rozpoczynają nowy rozdział w księdze życia. I tak jak to bywa w małżeństwie - wraz z nową rolą pojawią się pierwsze zgrzyty, nieporozumienia, konflikty czy pierwsza kłótnia małżeńska.

Ponadto:
•przy realizacji kolejnych odcinków koniec z dubbingowaniem Ayaza - Serkan Çayoğlu przemówi swoim własnym głosem!
•stosunki między Önem i Öykü ulegną pogorszeniu
•Naz, Şirin, Sabit to imiona trzech nowych postaci
•Volkan Akmehmet i İnanç Şanver napisali nową piosenkę
•jedna z najbardziej popularnych tureckich piosenkarek, Demet Akalın (której utwór "Giderli Şarkılar" mogliśmy usłyszeć w 49. odcinku podczas piżamowej imprezy u Işık), nagra piosenkę na potrzeby serialu"

Źródło http://sezonnamilosc.blogspot.com/2015/08/kulisy-nowego-sezonu.html

Vanessa100

Uuu ty to widze niezle doinformowa jestes :D :D

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Vanessa fanka #1 ;p
ale to to w sumie wiadomo od dawna ;>

mistrzyniF1

No tak to PRAWDA! Vanessa zawsze wierna i czujna dla Ayaza :))) I dobrze ktos musi stac na strazy :))

monia198923

haha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah :D
pierwsza by do niego biegła ;ppp

mistrzyniF1

hahahaha pewnie, że pierwsza ;)
Już na samym początku krzyknęłabym - "ja mam pierwszeństwo, schodźcie mi wszystkie z drogi !"
:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

w razie czego łokcie i kopniaki pójdą w ruch :D

mistrzyniF1

haha wolałabym uniknąć przemocy, ale jak trzeba to trzeba.
Dla Ayaza wszystko ;))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

to się nazywa zło konieczne ;p

mistrzyniF1

Dokładnie :D

Vanessa100

Phiii to się okaże kto będzie miał pierwszeństwo. Nigdy nie lekceważ rywalek... :-)

monia198923

hahahahahaha ;)

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

Drugi sezon dopiero 3 października! Został przesunięty! Ja chyba się załamię :(

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

serio?! ale miał się zacząć 19...

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Tak, miał, ale został przesunięty :(. Czytałam na fejsie.

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

shieeet ;<
szkoda

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

oficjalnie nic jeszcze nie znalazłam, więc może się okaże dopiero ;>

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Podobno jest już oficjalnie.

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Na fejsie zrobili screen wiadomości z twittera.

mistrzyniF1

W sumie to dobrze, niech dopracują premierowy odcinek, a nie w pośpiechu kręcą.