PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1715
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

I jak tu wytrzymać? Nie tak łatwo się przyzwyczaić :(

ocenił(a) serial na 10
muzyczeeek

Ja nie umiem:(. Cały czas wracam do starych odcinków:D

muzyczeeek

Ja też uczę się żyć bez tego serialu, ale to trudne ;)
Jak tu wytrzymać bez Ayaza?

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Ja cały czas szukam informacji o Ayazie o Sezonie, już wariuję:D. Słucham piosenek z serialu, oglądam powtórki odcinków. Wiecie, ze Ayaz według strony Fox ma 30 lat, a Oyku 22.

W ogóle kiedy będzie pierwszy odcinke nowego sezonu w tureckiej tv?

Paula1008

W tureckiej tv 19 września. Ja też wracam do wcześniejszych odcinków, oglądam filmiki na yt, a także wyczekuję informacji na tt.

Ayaz powinien mieć 29 lat, skoro chodził do liceum z Isik, a ona ma 29 lat, więc Mete też powinien mieć 29 lat, albo 30.

A Mete jak stracił pamięć to pamiętał Sibel, a nie pamiętał Ilkera, a dzisiaj zerkałam na początkowe odcinki i Sibel powiedziała, że znają się 5 lat.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

19 września, jakoś wytrzymam:D

A niby Oyku taka młodziutka i ma 22 lata? A w ogóle niby Seyma z nią razem chodziła do liceum a na stronie fox pisze, że ma 25 lat, coś mi to nie pasuje.

Paula1008

Ja czytałam, że Oyku ma jakieś 23-24 lata.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Gdzie indziej czytałam, ze Ayaz ma 28 lat, oni chyba sami nie wiedzą.

ocenił(a) serial na 10
Paula1008

Mijmy nadzieję że wykupią drugi sezon :)

Paula1008

Ja też już w końcu nie wiem, ile Oyku i Ayaz mają lat.
Tak jak napisałaś, oni chyba sami nie wiedzą :D:D

"Ja cały czas szukam informacji o Ayazie o Sezonie, już wariuję:D. Słucham piosenek z serialu, oglądam powtórki odcinków"

A myślisz, że ja to nie? :P
Ja tak jak Ty , jagodajulia i inne dziewczyny, też czytam info o nowym sezonie i ekscytuję się, jakbym to ja tam grała ;)))))
Na youtubie oglądam filmiki z Oyku i Ayazem.
Wczoraj właśnie oglądałam kilka z wspólnymi romantycznymi chwilami protów (m.in. ich pierwszy taniec) i się rozpłynęłam ;)))))
A Ayaz jaki on jest piękny!!!! (wiem, już to pisałam wiele razy D::D)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

On jest przepiękny <3 zabije jak nie wykupia.. Ja ogladam wszystkue urywki z Oyku i Ayazem.. Może Oyku była wkurzajaca ale i tak tez za nią tęsknie

muzyczeeek

Chemia między nimi jest nie do opisania.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Wczoraj w nocy oglądałam scenę z łopatą:DA potem jak Oyku latała po mieście, bo myślała, ze ją policja goni,myślałam, że pęknę ze śmiechu.

Paula1008

W SNM są często takie sceny, że zwijam się ze śmiechu przed tv ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Mam tak samo heheh xD Nie ma to jak Sezon na miłość ;)

Paula1008

Chyba, że jak poznajemy Ayaza ma 28 lat, a później obchodzi 29 urodziny.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Jakoś nie wyobrazam sobie innej aktorki na miejscu Oyku.. Chemia nie tylko na ekranie ale i po za :D

ocenił(a) serial na 10
muzyczeeek

Ja tak samo nie widzę nikogo innego jak Oyku ^^ Ona pasuje do tej roli idealnie :D

muzyczeeek

Kiedyś rozmawiałyśmy, że Serkan byłby idealnym Christianem Greyem.
Na youtubie ktoś zrobił taki filmik (fragmenty cudnego odcinka walentynkowego) z piosenką Beyonce "Crazy in love" właśnie z Greya ;)
https://www.youtube.com/watch?v=JmT_BAEHJIs

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Co do Greya, jak zobaczyłam Serkan z brodą i aktora, który gra Greya z brodą to pomyślała, ze to są sobowtóry:D

Paula1008

Hahaha, coś w tym jest ;)
Ja, gdy ostatnio zobaczyłam to zdjęcie Serkana http://sezonnamilosc.blogspot.com/2015/08/brodaty-ayaz-przyapany-w-stambulskim.h tml
to mi się skojarzył z brodatym Dornanem ;) http://vignette1.wikia.nocookie.net/onceuponatime/images/9/97/Jamie-Dornan.jpg/r evision/latest?cb=20150408144713&path-prefix=pl

Co nie zmienia faktu, że Dornanowi (choć w miarę atrakcyjny) daleko do Serkana.

https://www.youtube.com/watch?v=ypvnHvXZuVg
Moment od 2:48 do 3:30 - wzrok Ayaza patrzącego na Oyku - coś niesamowitego.
To spojrzenie zwaliło mnie z nóg :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Dornan jest przystojny, ale jednak Serkan mnie bardziej zauroczył, ten jego nieziemski uśmiech :)

Uwielbiam ten moment jak Ayaz się patrzy tam wtedy na Oyku – jeszcze nie jest zakochany, ale na pewno zauroczony :)

Paula1008

Jak Ozge Gurel wytrzymuje jego spojrzenia? :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Chyba raczej nie wytrzymuje:D – jeśli są razem:D

Paula1008

To samo sobie pomyślałam :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Ale Oyku też mam śliczny uśmiech...pasują do siebie :)

ocenił(a) serial na 10
Paula1008

Ale oni chyba serii są razem

ocenił(a) serial na 10
muzyczeeek

Podobno tak :). Mam nadzieję, że tak:).

Paula1008

Dornan o scenach seksu z Dakotą:
"Oczywiście trzeba wczuć się w moment itd., ale cały czas jesteśmy w końcu dwojgiem ludzi w dziwacznej sytuacji. To może być niekomfortowe, więc zawsze osobiście dbam o to, by robić wszystko, co w mojej mocy, żeby chwile przed i po nakręceniu takiej sceny traktować bardzo lekko i żartować, by rozluźnić atmosferę.
No i tak, bardzo często mówiłem do mojej filmowej partnerki "Przepraszam, przepraszam, ale muszę"...-mówił Jamie Dornan w rozmowie z Cosmopolitanem.”
Koniec cytatu.

"Przepraszam, przepraszam, ale muszę"...- urocze ;) Podoba mi się ;)