Wstyd się przyznać, ale dopiero dzisiaj włączyłam 1 odcinek. Zobaczymy czy mi się spodoba :)
Tak jak pisałam. Póki co stanowcze NIE dla Ayaza. Póki co to taki zapatrzony w siebie laluś. Niegodny większej uwagi ze strony jakiejkolwiek dziewczyny, mającej trochę oleju w głowie. Oyku pewnie w nim się zakocha. Zanim to się stanie, mam nadzieję, że przejdzie jakąś przemianę i się zmieni, bo to by było na prawdę słabe, gdyby Oyku zakochała się w takim żałosnym typie.
hahahah spokojnie ;) jeszcze zobaczysz na co stać Oyku ;d
i Mete, i resztę :D
pierwszy odcinek to dopiero początek długiej drogi :D
Co racja, to racja :D Pamiętam jak sama chciałam rzucić ten serial :P haha Od tego momentu już nic nie było takie samo.
Jestem po drugim odcinku i dalej nie jest najlepiej. Te dziwne podchody Ayaza. I ta akcja z czekoladkami, kiedy Oyku zamiast Metemu wyznaje miłość Ayazowi :O ! Naiwność i infantylność wątku Oyku i Ayaza, zaczyna mnie powoli trochę przerażać.
oglądaj dalej, Oyku jest najgłupszą postacią seriali wszech czasów, zobaczysz jaka jest naiwna i infantylna...serial wg mnie ratuje Seyma :)
To chyba jakaś bajeczka dla dzieci. Jakim cudem w rankingu tureckich seriali to jest wyżej od Wspaniałego stulecia?