PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Wstyd się przyznać, ale dopiero dzisiaj włączyłam 1 odcinek. Zobaczymy czy mi się spodoba :)

ocenił(a) serial na 3
HotChocolate90

Póki co Ayaz nie przypadł mi do gustu.

ocenił(a) serial na 3
HotChocolate90

Tak jak pisałam. Póki co stanowcze NIE dla Ayaza. Póki co to taki zapatrzony w siebie laluś. Niegodny większej uwagi ze strony jakiejkolwiek dziewczyny, mającej trochę oleju w głowie. Oyku pewnie w nim się zakocha. Zanim to się stanie, mam nadzieję, że przejdzie jakąś przemianę i się zmieni, bo to by było na prawdę słabe, gdyby Oyku zakochała się w takim żałosnym typie.

ocenił(a) serial na 8
HotChocolate90

hahahah spokojnie ;) jeszcze zobaczysz na co stać Oyku ;d
i Mete, i resztę :D

pierwszy odcinek to dopiero początek długiej drogi :D

mistrzyniF1

Dokładnie. Skoro dopiero zaczynasz to miej dużo cierpliwości ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

O ile uda jej się dojść do końca :D :D :D

mistrzyniF1

Co racja, to racja :D Pamiętam jak sama chciałam rzucić ten serial :P haha Od tego momentu już nic nie było takie samo.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Sezon 2 jeszcze przede mną, kiedyś :D Może w telewizji puszczą w wakacje ;)

ocenił(a) serial na 3
mistrzyniF1

Jestem po drugim odcinku i dalej nie jest najlepiej. Te dziwne podchody Ayaza. I ta akcja z czekoladkami, kiedy Oyku zamiast Metemu wyznaje miłość Ayazowi :O ! Naiwność i infantylność wątku Oyku i Ayaza, zaczyna mnie powoli trochę przerażać.

ocenił(a) serial na 1
HotChocolate90

oglądaj dalej, Oyku jest najgłupszą postacią seriali wszech czasów, zobaczysz jaka jest naiwna i infantylna...serial wg mnie ratuje Seyma :)

ocenił(a) serial na 3
mistrzyniF1

To chyba jakaś bajeczka dla dzieci. Jakim cudem w rankingu tureckich seriali to jest wyżej od Wspaniałego stulecia?

ocenił(a) serial na 1
HotChocolate90

może właśnie dlatego, że to bajka? tak jak 1000 i 1 noc?

ocenił(a) serial na 1
HotChocolate90

też mi się na początku nie spodobał, ale kolejne odcinki były coraz lepsze uwaga do 13 - 15 potem tylko w dół