Witam moi kochani dawno nas tu nie byloo. Wiecie może jak tam Serkan i Ozge w życiu prywatnym ?
Ważne moim zdaniem ze nie jest homo niewiadomo i tyle :D chociaż chciałabym żeby był z Ozge pasują do siebie.. A miłość jaka odegrali w serialu, jest zbyt trudna do zagrania bez żadnych uczuć .. bo jak nie ma miłości film mnie albo serial za bardzo nie fascynuje albo wciąga :/
Czyli na 100% nie jest gejem bo nadal czytam i boję się ze to prawda. Bo niekiedy piszą różne rzeczy :(
Fanli liczyły, że wypłyną jakieś ich wspólne zdjęcia z urodzin Ozge (były 5 lutego w piątek) albo z walentynek, ale nic z tego ;(((
No tak Ale są różne zdjęcia jak ona trzyma go za mogę jak wychodzą razem jak ona nosi jego płaszcz i wgl.. jedno jest pewne nie pogodze się z tym że może być gejem.. na polskiej Wikipedii pisze że od 2014 r związany z Ozge .. Ale też są zdjęcia ze ona jeździ tym samym autem co on i co my mamy myśleć.. gej nie gej .. hetero nie hetero.. ja wiem jedno zbyt nas zaczarowal ;/
Słoneczko a ty masz jakieś zdanie o tym czy jest homo czy nie ? A co do tęsknoty .. to zostały nam powtórki tego pięknego serialu na Internecie .. mimo tego że drugi sezon może nie był tak udany jak pierwszy Ale mimo to jak oglądałam teraz przetłumaczone odcinki naprawdę jest serio świetny.. może wam się nie podoba Ale ja uwielbiam.. nic na to nie poradzę to chyba jedyna moja miłość jeżeli chodzi o seriale .. ❤
Co do Serkana i jego orientacji to nie wiem czy jest homo czy hetero.
Moze kiedys się dowiemy.
Mnie 2 sezon też się w miarę podobał.
Parę wątków popsuli i były odgrzewane kotlety,ale widzę ,ze u Turków to norma.
Wiem że na pewno sezon drugi nie znudził mnie w ogóle co na przykład teraz jak jest to moje życie już strasznie mnie znudziło po 10-15 odcinkach tak samo wspaniałe stulecie. Co prawda za tym ostatnim nie przepadałam wgl Ale jak patrzyłam na początkowe odcinki to od 100 któregoś to już stała się taka bajka ze szkodą gadać ..
Ja TMZ wogole nie zaczęłam oglądać.
Fakt drugi sezon KM trochę zepsuli , ale wracam często do paru momentów :-D
Ja szczególnie do pierwszego odcinka z pogodzeniem i ostatniego z ciążą.. Ale do innych też .. dobrze że nie zaczęłas oglądać TMZ bo jest beznadziejne :/
Od wtorku na TVP 2 ma lecieć jakiś inny turecki serial.
Luknelam na YT , ale mnie nie zachwycił.
Masz linka ? Na profilu Ozge na insta jest zdjęcie jakby kręcili jakiś serial a Serkan też chyba teraz bierze udział w jakiejś produkcji Ale pewności nie mam :/
Cytuję Madzik :
"Dziewczynki uprzejmie melduję,że tvp2 wyemituje nową turecką telcię.Start 26 luty o 17.05.Polski tytuł to "Tylko z Tobą"
http://www.filmweb.pl/serial/Asla+Vazge%C3%A7mem-2015-738306 "
A od kwietnia na tvp 1 ma leciec "Rozdarte serce " ( nie znam tureckiego tytułu )
Polecam brazylijski serial " W niewoli przeszłości"
Wszystkie odcinki są na anyfiles.
Mnie bardzo wciągnął :D
Tęsknotę za KM odczuwasz nie tylko Ty jedna :D
Magiczny serial, chyba żaden tak nie podbił mojego serca :D
Oczywiście były różne minusy, absurdy, denerwujące wątki - (nie jestem wobec KM bezkrytyczna), ale i tak serial wspominam z sentymentem :D Miał w sobie "to coś".
Dalej powstają różne filmiki fanowskie z Oyku i Ayazem na yt ;)
A na telenowele.fora.pl w dziale Nasze telenowele powstało kilka literackich wersji Sezonu na miłość. KM-owe fanfictiony :D
W tym moja wersja :D