Jak dla mnie fajny, nie był tak dołujący jak się spodziewałam. Ayaz - <3 Urocze było jak wymigiwał się od pytania Oyku pod koniec. :D I w końcu Mete przejrzał zamiary Seymy. Trochę długo im to zajęło.
Najlepsze były laski Ayaza jak się zjawiły :) a wcześniej te 3 gdy Ayaz rozmawiał z Ilkerem też były niezłe. No i sam Fernando :D
hahaha święte słowa . Zgadzam się w 100%. Ale Ayaz był dzisiaj taki milutki. Jak on się stara dla tej Oyku...
a taka mała ciekawostka, jedna z moich kumpeli kompletnie nie reaguje na urok Ayaza. nie wiem co z nią nie tak XD
Odcinek fajny.
Śmiałam się jak nie wiem co, gdy na wybiegu pojawiły się pulchne modelki :D
Potem było dobre, jak przyszły byłe Ayaza.
Hah a on do Oyku, że kręcił z 7-8 ;)
Oyku jaka była zazdrosna, nie dziwię się zresztą :D
Też bym była.
Jak się czepiała na siłę modelek "ty się wyprostuj, ty się uśmiechaj, ty mi podpadłaś" buhahaha
Ładne 2 piosenki leciały podczas pokazu.
Tylko nie znam tytułu ani wykonawcy.
Jak ktoś zna, niech poda ;)
to był jakiś znany turecki piosenkarz, zaraz zarzucę nazwiskiem, tylko odszukam :D
Sinan Akçıl
http://www.google.pl/search?q=Sinan+Ak%C3%A7%C4%B1l&oq=Sinan+Ak%C3%A7%C4%B1l&aqs =chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
dzisiejszy odcinek był świetny, tyle dobrego dzisiaj ayaz zrobił dla Oyku, ze głowie się nie mieści :) Martwi mnie jedynie ten fotograf, gościu ogólnie jest w porządku ale nie chce żeby poderwał Oyku... :p
"tyle dobrego dzisiaj ayaz zrobił dla Oyku, ze głowie się nie mieści"
zgadzam się ;) Nie do uwierzenia
no właśnie ;) ja nie wiem jak mu się odwdzięczy Oyku za to wszystko, będzie musiała się nieźle starać. O dziwo to Ayaz jest tym, który bardziej się angażuje w ich związku.
ten fotograf to chyba tylko tak gościnnie, przynajmniej tak wywnioskowałam z tureckiej wikipedii [OBY!]
ufff,to mnie uspokoiłaś :p myślałam, że to będzie coś poważniejszego ale na pewno będą jacyś inny faceci w życiu Oyku, w końcu to telenowela...
też bym nie chciała na razie. wiadomo, drama na pewno będzie bo to wieloodcinkowa telenowela, ale na razie niech się pocieszą swoim szczęściem, chociaż przez kilka odcinków :)
Ja bym chciała, żeby Ayaz i Oyku byli ze sobą razem forever, ale wiadomo - w teli przeszkody muszą być ;)
Oby do Ayaza jakaś inna laska nie startowała.
Ciekawe z kim ale nie pytam o szczegoly. Wole to zobaczyc. I ciekawe co namiesza ale o to tez nie pytam :-) troche mnie uspokoilas
nooo ;) szkoda że to tylko wymyślona i zagrana postać, normalnie tacy faceci nie istnieją... :p
Niestety, w realu takich nie ma.
W wątku "Oglądacie?:D" nadia_21 napisała "jak facet ma ładną buzię ,to zazwyczaj charakter do du** "
I to prawda
Tak jest niestety. Zostaje nam tylko oglądanie go w telewizorze i wzdychanie do ekranu ehhh ;)
Aż ekran zaparuje ;)))))))
Każda musi sobie uświadomić, że "między mną a Ayzaem nigdy nic nie będzie.
Jedyne co jest między mną a Ayazem, to SZYBA TELEWIZORA ;)))) "
takie życie ;d moze gdzies za siedmioma górami, lasami, morzami jest taki Ayaz dla każdej z nas :D
hahaha zrymowało ci się ;))
Ayaz dla każdej z nas - powinni taśmowo produkować takich Ayazów i żeby można było sobie kupić
hahahahaha, kiedyś taki dowcip był o wybrednych kobietach :D
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro nie mogla zejść niżej. Chyba, że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi pewna kobieta poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę"
-To już coś, mój były nawet roboty nie miał- pomyślała kobieta- ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis:
"Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci"
-Miło, ale zobaczymy co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni"
-No coraz lepiej- pomyślała - ale wyżej to musi być już w ogóle extra w takim razie.
Na czwartym piętrze można było przeczytać:
"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych"
-Słodko, słodko... ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze informacja:
"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku"
-No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała:
"Tu nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom za cholerę nie można dogodzić..."
nie wiem dlaczego mi się przypomniał XD
:D:D
Właśnie niedawno czytałam ten dowcip na pewnym forum.
Oj, po prostu z ciekawości kobietki szły coraz wyżej, żeby przejrzeć całą ofertę i móc dokonać przemyślanego i najlepszego zakupu, a nie że wybredne jesteśmy ;))
haha byłoby idealnie :D życze tego każdej z nas :D no ale trzeba niestety być realistą ... :p
Przyłączam się :D Od pierwszego odcinka zachorowałam na przypadłość Ayazoholizmu ♥
forever AA
dobrze, że jest forum na filmwebie, na którym można się anonimowo wyżyć ;d
seyma w tym odcinku to chyba samą siebie przeszła, mistrzyni intryg i spisków, szkoda tylko, że ta kłótnia oyku też zaszkodziła...
Nie oglądałam pierwszych 5 minut, jak to się stało, że Oyku się dowiedziała, że za tym wszystkim stoi Seyma?