Ten Derrin jest mega dziwny. Dzisiaj miał wzrok jak zboczeniec. Potem jeszcze ta scena w ciemni. Ayaz jako terapeuta XD W tych zwierzeniach to faceci mieli racje, dziewczyny w kolko mają jakieś pretensje... I jeszcze myślą że to one mają racje. Powodzenia z takim prowadzeniem sprawy.
Konam, konam... jak mu się "balony" napięły jak zajadał czipsa z podłogi :D ahh ahh ahh ^^
Derin mi się podoba:-) a po drugie to dziewczyny mają rację. czekam aż sobie chłopa zaprosza to d.opiero będą jaja :-)
nie no, każdy ma inne spojrzenie na sytuację, najważniejsze żeby szanować zdanie drugiego rozmówcy ;)
Ayaz jako człowiek pierwotny :D Czy Wy też tak macie, że jeśli w kadrze jest Ayaz wraz z kumplami, to gapicie się tylko na Ayaza?
dokładnie, nie mogłam się zdecydować, czy patrzeć tylko na Ayaza czy chociaż obserwować resztę jednym okiem ;P
Ayaz i tancerka ^^ ależ miał drapieżny wzrok jak chciał jej wsunąć ten banknocik. Ayaz lubieżny :D
no no, niezły badass z tego Ayaza, pojedynek na wzrok z fotografem, jeszcze trochę i do rękoczynów dojdzie. a Seyma to świetna intrygantka, ale to spotkanie u koleżanki Mete to już chyba trochę naciągane było, według mnie średnio wyszło.
Dzisiejszy odcinek dosyć lekki i wesoły :D
Biedny Ayaz znowu musiał się naprodukować, żeby pogodzić się z Oyku, on to ma pod górkę :D
Ostania scena najlepsza, Ayaz dobrze nagadał temu Derinowi, niech Oyku przejrzy na oczy, przecież ten facet na prawdę podejrzany a ta się w niego wpatruje jak w obrazek...
dobrze że się pogodzili, a Ayaz i te jego romantyczne niespodzianki <3 jest w nich mistrzem
Czasem myślę,że Ayaz za bardzo się stara,a Oyku i tak stroi fochy :(
On jest dla niej za dobry. A ten upór Oyku bywa irytujący.
Scena z tancerką-nic dodać nic ująć.I te miny Emre jak tańczył.Widać,że się wczuł w rolę haha
Emre i Ilker nie ustępowali urokiem Ayazowi w scenach w salonie. chyba jeszcze raz je sobie obejrzę jak wrzucą odcinek do neta :D
najlepsza scena jak Ayaz wlanął tekstem: "nie zaprzeczam, że jestem trochę seksowny" i jak rechotali z tego ;D całą akcję z salonu oglądam jeszcze raz ;D
ten Derin zachowuje się jak kryptogwałciciel, niedługo zaprosi Oyku do piwnicy, bo tam też ma studio.
a ona naiwna pójdzie :D
hehe dzięki niemu przynajmniej jest ciekawie, to jedyna tajemnicza postać. Nie dość że nie używa telefonu, nie ma konta w banku to jeszcze nie chce żeby robiono mu zdjęcia. On musi coś ukrywać.. :D
A ta głupia Oyku w początkowych odcinkach ciągle nazywała zboczeńcem naszego Ayazka... podła :P
też tak myśle :D i jeszcze cham obraził Ayazka, powiedział ze gada jak prostak z ulicy, no jak mógł! :D on to dopiero gada jak nawiedzony.
Ayaz nawet, jak je chipsa podniesionego z podłogi, to i tak jest seksowny ;)))
Ale ta Oyku uparta !!!! Ayaz jak ją słodko głaskał na końcu, namiot zbudował ;)), wiersz czytał, ach ;)
A tu zadzwonił Derin, niestety
wiedziałam że to musi nastąpić, i tak dobrze że po wyzwaniach Ayaza, a nie przed ;)
Ta Oyku za sfochowana jest trochę ;))
Ogólnie to faceci mieli dziś rację, że ich kobiety przesadzają.
Jak Ayaz i Oyku pchali się do drzwi hahahahahaha
Albo, jak się biła cała szóstka o pilota ;)
też wydaje mi się że faceci mieli więcej racji ;) zzobaczymy jak dalej się rozwinie akcja
i to jest dużą zaletą tego serialu, że "poważne kwestie" (zwykle Mete), przeplatają się ze śmiesznymi sytuacjami związanymi z Ayazem, Oyku i resztą paczki :P
jak on w ogóle mógł powiedzieć że jest "trochę seksowny"? niedopowiedzenie roku !! on jest mega sekswony !!! :))) a scena z bójką o pilota, prawie skonałam ze śmiechu hahahaha :)