Jak na razie, to ładne intro :P A tak serio, to uwielbiam tę piosenkę... często sobie słucham i nucę w ciągu dnia.
Ta Oyku, niby taka inteligentna, studentka, itd... a jednej rozmowy z klientką nie potrafi przeprowadzić :P
Ayaz w strugach deszczu - kocham <3
Ayaz ma takie słodkie dołeczki jak się uśmiecha :D Jak uwodził spojrzeniem, to rozbolał mnie brzuch :P
Brak mi słów do Oyku. Taki facet ją o całusa prosi,a ta jeszcze się wykręca. Nawet po tym jak załatwił te sesje.
Ayaz i jego spojrzenie nr 9.Cholera,to faktycznie działa. Na mnie podziałało :D
Na mnie też podziałało :P Spojrzenie Ayaza nr 9 ^^
Nie rozumiem tej niedostępności Oyku... Oni tylko się za rączki trzymają. Biedny Ayaz, wcześniej obracał te modelki, co noc to inną... a teraz nadeszły chude lata z Oyku... A potrzeby to on ma :P
Co racja to racja.Taki potencjał marnuje,a mógłby się z kimś innym dobrze bawić.Z Oyku na nic więcej na razie się nie zanosi niestety.
Oyku naprawde przegina z tym swoim odmawianiem :(
No racja , Oyku rozwaliła mnie na łopatki tym tekstem, że prędzej pocałuje kaktusa niż Ayaza, omg hahaha :D
Wgl to fajny odcinek, bardzo dużo Ayaza :D Mi osobiście najbardziej się podobało jak grał w kosza z Derinem, nawet spocony wygląda dobrze, no i taki męski, że ahhh :D
Boże, cóż to był za odcinek... Twórcy stworzyli faceta idealnego ;) Ale pięknie tańczyli! A jak się na siebie patrzyli ^^ Jest między nimi niesamowita chemia. No i wydaje mi się, czy pierwszy raz sobie powiedzieli "kocham Cię"?
Ayaz nie dość, że wygląda jak marzenie, to jeszcze spełnia wszystkie jej marzenia... Bajka :)
Też mi się wydaje, że pierwszy raz powiedzieli do siebie "kocham cię"
Wgl Ayaz przebija wszystkich, dzisiejsza niespodzianka była wg mnie najlepszą z dotychczasowych.
No i o dziwo Oyku umie przemawiać, ta mowa dla Ayaza była bardzo ładna :D
I jeszcze wkurzony Derin, hehe dobrze mu.
Spojrzenie Ayaza nr 9 - ahh.
I jeszcze, jak pogładził Oyku po twarzy na korytarzu szkoły.
Achh, o mater, co to za facet ???
Ayaz to jest czyste science-fiction :D Na całym świecie nie znajdzie się takiego gościa :D Scenarzyści wiedzą co robią, żeby przyciągnąć babeczki przed telewizor :D
hahaha Samą prawdę napisałaś ;)
Jak ją ładnie dotykał po twarzy na korytarzu, ojejku, on jest, on jest... brak mi słów ;))
Dziś po raz kolejny Ayaz mnie zachwycił swoim romantyzmem i dobrocią dla Oyku.
Chodzi mi o to przyjęcie, które dla niej zorganizował.
On przechodzi samego siebie.
Masz rację, czyste science-fiction ;)
Tak te jego gesty są takie urocze :D Nie wiem czemu ale najbardziej mi się podoba jak ją gładzi po włosach, świetnie to wygląda :D
A Oyku coś leniwa jest :D jeszcze ani jednej niespodzianki mu nie zrobiła, nie mówiąc już tych całusach, których skąpi :p On rano po nią przyjechał a ta na powitanie ani całusa ani nic. :D
Oyku to zimna ryba !
Dobrze tu krokodylica89 napisała "Nie rozumiem tej niedostępności Oyku... Oni tylko się za rączki trzymają. Biedny Ayaz, wcześniej obracał te modelki, co noc to inną... a teraz nadeszły chude lata z Oyku... A potrzeby to on ma :P"
Ayaz marnuje się seksualnie przy oziębłej Oyku.
On chyba musi brać coś na wstrzymanie, żeby wytrzymać w celibacie ;)
Serio żal mi Ayaza.
Chciałabym mu pomóc ;)
Też się zastanawiam jak on to wytrzymuje skoro wcześniej taki babiarz z niego był
Cóż, miłość go zmieniła :D pozostaje mu tylko cierpliwie czekać :D
Ciekawe, jak długo biedaczyna będzie musiał czekać.
Naprawdę żal mi Ayaza.
Ona ani go nie pocałuje namiętnie, ani nie wymizia, a o seksie to broń Boże.
Może Ayaz na razie sam się zaspokaja ;)))
Dobre było, jak Oyku nakryła Emre i Ilkera w szkole.
Ilker - Ja nie jestem Ilker.
Emre - A ja nie jestem Emre.
hahaha ;))
no niestety, i tak dobrze że ktoś do neta wrzuca :)
a od Ayaza nie można oczekiwać niczego innego :D wystarczy że jest
nawet w reklamie:
http://www.youtube.com/watch?v=LPm29BW1DGk
i to nie jednej :D
http://www.youtube.com/watch?v=eEM0DgIODJU
http://www.youtube.com/watch?v=87EHHY0Pnhk - to chyba jakaś sesja :D
http://www.youtube.com/watch?v=rrCy2Zpp2lM
ten drugi filmik z sesji - obłędny!!! On gra na saksofonie naprawdę czy tylko udaje? ^^ Ahh... Oyku jak Oyku - kłoda. Ale aktorka, która gra Oyku jak się tak na Ayaza napatrzy na planie, czasem się przytuli i pocałuje, to jak ona sobie potem radzi? jak tu wrócić do normalnego życia? Nawet w tym filmiku, patrzą się sobie w oczka... powietrze gęste aż tutaj czuje. Myślicie, że ona tak łatwo może do porządku dziennego nad Ayazem/Serkanem przejść? :P