PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 22

ocenił(a) serial na 8

Już niedługo ;)

Policja lokalizuje zaparkowane auto Derina. Ayaz przed policją dociera na miejsce i konfrontuje się z mężczyzną, który porwał jego ukochaną. Na szczęście dziewczyna jest cała i zdrowa. Mete zabiera pobitą Seymę do szpitala i informuje, że muszą opuścić swój wspólny dom ze względu na kłopoty finansowe firmy. Monica wygrywa przetarg modowy Onder Ataman i prosi Onem i Okyu o propozycje projektów. Onder Ataman przyczyniło się do upadku firmy architektonicznej Ayaza i Mete, dlatego Okyu stara się dla nich o jeszcze jedno spotkanie, które może wszystko odmienić… Tymczasem Okyu prosi Ayaza o jeszcze jedną szansę, jednak mężczyzna nie wie czy może jej zaufać. Wszystko się komplikuje jeszcze bardziej, gdy Monica zabiera Okyu do Wloch na jeden dzień, a jej wiadomość do mężczyzny zostaje przechwycona przez Seymę. Ayaz czując się oszukanym podejmuje zdecydowane kroki…

mistrzyniF1

Ja niestety nie zdążę dziś na odcinek ale jestem z wami i na bieżąco z waszymi postami :)
To prawie tak jakbym oglądała

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Oyku to mnie rozczarowuje coraz bardziej ;( Ayaz ją uratował przed tym psychopatą a ta nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie czy chciała wyjechać do Włoch bez niego...tylko milczy... eh co to ma być... porażka.

Ta dziewucha jest pusta jak kanał próżniowy,na miejscu Ayaza nie chciałabym z nią wogóle rozmawiać!!

veronka2015

Matko i ten idiotyczny słowotok nie na temat,masakra jakaś

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

ahhh, ja też nie widziałam początku ;(

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

Co na początku jej Derrin powiedział? usłyszałam tylko Ayaz o tym wie? Mete mówi, że Derrin siedzi od tygodnia czyli ta idiotka przez tydzień czasu nie wyjaśniła sprawy?

darjaa

Ta zabiera się do tego jak pies za jeża,Ayaz nie ulegaj:)))

ocenił(a) serial na 1
veronka2015

Może ona się na niego obraziła za nie wiadomo co? co ten Derrin jej powiedział? na samym początku zanim Ayaz się dowiedział, gdzie stoi samochód Derrina? Zaczyna mnie ta Oyku wkurzać i zastanawiam się czy w ogóle doczekam do końca sezonu, rozumiem, że bohaterka miała być naiwna, ale bez przesady nie głupia

darjaa

Nie słyszałam co jej powiedział,to co ona robi nie ma nic wspólnego z naiwnością to głupota w czystej postaci

darjaa

Po spotkaniu Ayaz Oyku,Ayaz 1000 punktów Oyku -1000 pkt

darjaa

Oyku nie kocha Ayaza. Poprostu. Teraz to widzę.

darjaa

Projekty strojów sportowych które Oyku zaprezentowała też bardzo wyjątkowe )) wzór serca na spodenkach sportowych na wysokości męskich genitaliów powalający jak trąba powietrzna!

ocenił(a) serial na 7
veronka2015

projekty rzeczywiście kiepskie... o mało co ekranu sobie nie poplułam jak to zobaczyłam, wiadomo o czym każdy podświadomie myśli hehehehehehe

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

aaaaa Ayaz ze szczeniaczkiem <3

jestem w niebie

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ehh biedny ayaz, myśli, że wgl nie obchodzi Oyku ;( głupio to wyszło..

ale masakra co ta Oyku wyprawua, dobrze ze jej nie wybaczyl, niech sie dziewczyna bardziej postara

nunax4

Ale Ayaz na pocieszenie wspaniały! za to Oku i ta jej mimika twarzy no losie wyglada jakby cierpiała na notoryczne zatwardzenie

veronka2015

o kurde, to jest to co zawsze myślałam jak widziałam te jej miny haha ;)

mistrzyniF1

sheyma na stos!!! znowu maci ehhh :/

ocenił(a) serial na 8
nunax4

znowu robią to samo tylko z innej strony... mogliby coś lepszego wymyślić. tak jedno na drugie sie w kolko obrażają.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

no właśnie, to już się robi nudne :p !
i znowu to Ayaz cierpi... aż żal patrzeć.. szkoda go..

porazka... co to sie z nimi porobilo... Oyku wielka bizneswoman olewa takiego faceta jak Ayaz, po prostu nie do uwierzenia...

ocenił(a) serial na 8

taki smutny się snuje po ekranie biedaczek ;(

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

noo ;(

mój poziom irytacji sięgnął dziś zenitu!!
Ale karierowiczka się z niej zrobiła.. w du*ie ma przyjaciół..a jak ona coś potrzebowała to musieli wszystko rzucać i jej pomagać..
Odbiera telefon w trakcie rozmowy z Ayazem... brak słów
i jeszcze Burcu musi ją uświadamiać.. Sama nie wpadła na to żeby zrobić niespodziankę, tylko znajomi muszą wszystko załatwiać..

Bardzo dobrze, że Ayaz jej dziś nie wybaczył!!

ocenił(a) serial na 1

i nie wybaczy, bo nie pojedzie na tą wyspę

ocenił(a) serial na 8
darjaa

no i bardzo dobrze, niech się lepiej postara. Oyku jest głupia i ślepa, mogłaby dostrzegać innych, a nie tylko siebie.

mistrzyniF1

"taki smutny się snuje po ekranie biedaczek ;("
Ja już nie mogę na to patrzeć, jak Ayaz tak cierpi :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no ja właśnie też, najcudniejszy jest jak się uśmiecha z takim błyskiem w oku :D

mistrzyniF1

Ustawimy się wszystkie ayazoholiczki w kolejce i będziemy Ayaza pocieszać ;)

Vanessa100

ja byłam pierwsza! no co ty, to ja tu stałam! gdzie mi tu, myśmy tu były pierwsze! a takiego, won na koniec! co tu się dzieje? chyba to ja byłam pierwsza? wolnego koleżanko, ja tu już stoję pół dnia!...

tak by to wyglądało ;D;D;D

jasmin35

Hahahahaha ;)
Pobiłybyśmy się ;)
Ayaz by wskoczył na stół jak w poniedziałek ;)
I uciekł, przerażony napalonymi i agresywnymi wielbicielkami ;)

ocenił(a) serial na 9
jasmin35

świetne!

mistrzyniF1

I już musiała odebrać tel w trakcie rozmowy z Ayazem,Ayaz super jak zawsze:))

veronka2015

nie wybaczyl jej i bardzo dobrze

nunax4

Ajaz tak trzymaj,niech egoistka spada na drzewo banany prostować!!!

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

hahahahhaha, twoje teksty są genialne ;>

veronka2015

Ja już nie mogę patrzeć na cierpiącego Ayaza.
Ciągle smutny, zmartwiony albo zdenerwowany.
Tak mi go żal.

Vanessa100

dokładnie ;( i Ayaz ma powody by takim być, a nie jak Oyku - większość problemów to jej wyobraźnia ;(

jasmin35

Nie mogę znieść, że on tak cierpi ;)
Cierpię razem z nim, gdy widzę go takiego na ekranie ;)

veronka2015

Oyku to taka niezdara, że te banany zamiast wyprostować, to skrzywiłaby jeszcze bardziej ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

haahahhahaa, i jeszcze cały czas by je przepraszała :D

mistrzyniF1

Pewnie tak :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

A ja dzisiaj nie mogłam oglądać :( czekam aż na youtube ktoś wstawi, muszę sobie nadrobić :P

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

ok. 23-24 powinno być :D też chciałabym nadrobić jak Ayaz leje Derrina :D

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Dziewczyny a na czym najszybciej dodają odcinki ? ;)
Bo też czasem potrzebuje nadrobić :p Szkoda, że nie ma żadnych powtórek wieczorem..

ocenił(a) serial na 8

najszybciej są chyba na gryzoniu, ale tam nie da rady oglądać niestety. videoanyfiles i youtube to różnie, zależy kiedy, pojawiają sie najwcześniej ok. północy :)

ocenił(a) serial na 8

już jest :D

ale filmweb nie daje wrzucić linku ;<

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

ok dziękuję Ci bardzo :* :D

ocenił(a) serial na 8

ależ nie ma problemu ;P