Już niedługo ;)
Policja lokalizuje zaparkowane auto Derina. Ayaz przed policją dociera na miejsce i konfrontuje się z mężczyzną, który porwał jego ukochaną. Na szczęście dziewczyna jest cała i zdrowa. Mete zabiera pobitą Seymę do szpitala i informuje, że muszą opuścić swój wspólny dom ze względu na kłopoty finansowe firmy. Monica wygrywa przetarg modowy Onder Ataman i prosi Onem i Okyu o propozycje projektów. Onder Ataman przyczyniło się do upadku firmy architektonicznej Ayaza i Mete, dlatego Okyu stara się dla nich o jeszcze jedno spotkanie, które może wszystko odmienić… Tymczasem Okyu prosi Ayaza o jeszcze jedną szansę, jednak mężczyzna nie wie czy może jej zaufać. Wszystko się komplikuje jeszcze bardziej, gdy Monica zabiera Okyu do Wloch na jeden dzień, a jej wiadomość do mężczyzny zostaje przechwycona przez Seymę. Ayaz czując się oszukanym podejmuje zdecydowane kroki…
Ja niestety nie zdążę dziś na odcinek ale jestem z wami i na bieżąco z waszymi postami :)
To prawie tak jakbym oglądała
Oyku to mnie rozczarowuje coraz bardziej ;( Ayaz ją uratował przed tym psychopatą a ta nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie czy chciała wyjechać do Włoch bez niego...tylko milczy... eh co to ma być... porażka.
Ta dziewucha jest pusta jak kanał próżniowy,na miejscu Ayaza nie chciałabym z nią wogóle rozmawiać!!
Co na początku jej Derrin powiedział? usłyszałam tylko Ayaz o tym wie? Mete mówi, że Derrin siedzi od tygodnia czyli ta idiotka przez tydzień czasu nie wyjaśniła sprawy?
Może ona się na niego obraziła za nie wiadomo co? co ten Derrin jej powiedział? na samym początku zanim Ayaz się dowiedział, gdzie stoi samochód Derrina? Zaczyna mnie ta Oyku wkurzać i zastanawiam się czy w ogóle doczekam do końca sezonu, rozumiem, że bohaterka miała być naiwna, ale bez przesady nie głupia
Nie słyszałam co jej powiedział,to co ona robi nie ma nic wspólnego z naiwnością to głupota w czystej postaci
Projekty strojów sportowych które Oyku zaprezentowała też bardzo wyjątkowe )) wzór serca na spodenkach sportowych na wysokości męskich genitaliów powalający jak trąba powietrzna!
projekty rzeczywiście kiepskie... o mało co ekranu sobie nie poplułam jak to zobaczyłam, wiadomo o czym każdy podświadomie myśli hehehehehehe
Ale Ayaz na pocieszenie wspaniały! za to Oku i ta jej mimika twarzy no losie wyglada jakby cierpiała na notoryczne zatwardzenie
znowu robią to samo tylko z innej strony... mogliby coś lepszego wymyślić. tak jedno na drugie sie w kolko obrażają.
no właśnie, to już się robi nudne :p !
i znowu to Ayaz cierpi... aż żal patrzeć.. szkoda go..
porazka... co to sie z nimi porobilo... Oyku wielka bizneswoman olewa takiego faceta jak Ayaz, po prostu nie do uwierzenia...
noo ;(
mój poziom irytacji sięgnął dziś zenitu!!
Ale karierowiczka się z niej zrobiła.. w du*ie ma przyjaciół..a jak ona coś potrzebowała to musieli wszystko rzucać i jej pomagać..
Odbiera telefon w trakcie rozmowy z Ayazem... brak słów
i jeszcze Burcu musi ją uświadamiać.. Sama nie wpadła na to żeby zrobić niespodziankę, tylko znajomi muszą wszystko załatwiać..
Bardzo dobrze, że Ayaz jej dziś nie wybaczył!!
no i bardzo dobrze, niech się lepiej postara. Oyku jest głupia i ślepa, mogłaby dostrzegać innych, a nie tylko siebie.
"taki smutny się snuje po ekranie biedaczek ;("
Ja już nie mogę na to patrzeć, jak Ayaz tak cierpi :D
no ja właśnie też, najcudniejszy jest jak się uśmiecha z takim błyskiem w oku :D
ja byłam pierwsza! no co ty, to ja tu stałam! gdzie mi tu, myśmy tu były pierwsze! a takiego, won na koniec! co tu się dzieje? chyba to ja byłam pierwsza? wolnego koleżanko, ja tu już stoję pół dnia!...
tak by to wyglądało ;D;D;D
Hahahahaha ;)
Pobiłybyśmy się ;)
Ayaz by wskoczył na stół jak w poniedziałek ;)
I uciekł, przerażony napalonymi i agresywnymi wielbicielkami ;)
Ja już nie mogę patrzeć na cierpiącego Ayaza.
Ciągle smutny, zmartwiony albo zdenerwowany.
Tak mi go żal.
dokładnie ;( i Ayaz ma powody by takim być, a nie jak Oyku - większość problemów to jej wyobraźnia ;(
A ja dzisiaj nie mogłam oglądać :( czekam aż na youtube ktoś wstawi, muszę sobie nadrobić :P
Dziewczyny a na czym najszybciej dodają odcinki ? ;)
Bo też czasem potrzebuje nadrobić :p Szkoda, że nie ma żadnych powtórek wieczorem..
najszybciej są chyba na gryzoniu, ale tam nie da rady oglądać niestety. videoanyfiles i youtube to różnie, zależy kiedy, pojawiają sie najwcześniej ok. północy :)