Kto nie mógł się doczekać? ;pp
Okyu zabiera Ayaza do szpitala, gdzie zajmuje się nim piękna blond lekarka. Dziewczyna jest bardzo zazdrosna o kobietę, która opiekuje się jej ukochanym. Ayaz wykorzystuje sytuację i dawną znajomą, by podsycić uczucia Okyu. Mete wyjawia prawdę Onderowi Atamanowi, a ten zrywa z nim umowy. Burcu zaczyna tracić nadzieję na ponowne zejście się z Emre i wychodzi na randkę z innym chłopakiem. Sytuacja komplikuje się jeszcze bardziej, gdy po drodze spotykają Emre… Tymczasem Okyu i Ayaz po długiej rozmowie na nowo zaczynają być parą. W międzyczasie Mete znajduje list napisany przez Okyu kilka lat wcześniej, zaadresowany na jego nazwisko.
wolał ją pomiziać przez szybę. Może to jedyny rodzaj czułości jaki akceptuje Oyku.
noooo :DDD
Oyku daje dziś popis, a najlepsze jeszcze przed nami w tym odcinku :DDD
Jakby Oyku dostała raz czy dwa to wyszłoby jej to tylko na dobre :)
Czasem trzeba ją wstrząsnąć przed użyciem :D inaczej nie zaskoczy
co ten pies tam wyprawia w tym kącie :D widziałyście jak leżał na plecach i przebierał łapkami? :D
Ilker jaki detektyw z przypadku ;)
znów jadl pilaw na mieście i ukrywał to przed Sibel ;p
Ayaz ma jakieś ciągoty do kiczu ostatnio :P
Czułam, że Oyku zarobi w tej kręgielni jakąś kulą :D
Ludzie czy moze być choć jeden odcinek kiedy ta kretynka się nie skompromituje,co odcinek to gorsze głupoty wyczynia!
O Soley Oleykum powariowali wszyscy czy jak? O i Burcu załatwiła sprawe jak trza super dziewczyna:)))
i znów o tym samym pomyślałam ;p
"bardzo Cię kocham Ayaz" rzekła Ojejku zarzucając mu ręce na szyje i przytulajac jak przyjaciela
te tureckie konwenanse mnie wykończą. Ayaz, wykształcony, ustawiony gość przed 30-stką... a matka Meral traktuje go jak uczniaka. Podobnie Oyku, dziewczyna lat 22, pracuje(pracowała), studiuje (jeszcze), ale mama może jej zabronić (!) widywania się z kimkolwiek.
nie wiem czy to zabawne czy tragiczne. u nas niektórzy nastolatkowie mają wiecej swobody ;d
wie ktoś może co powie Mete jutro? bo widziałam ale po turecku i za cholere nie zrozumiałam sytuacji :p no bo rozwód będzie ale coś tam się wydarzyło...
Za długo się zastanawiał nad tym rozwodem.
Ciekawe jaką propozycje złozyli mu Onem i Bulent?
Odcinek calkiem ciekawy.
Wydaje mi się,ze wycieli scene jak Oyku z Ayazem tańczyli przy płatkach śniegu.
Tak jak w tej kuli śnieżnej ,ktora Ayaz dał Oyku.
No nie! Turcy cenzurują serial na eksport aby przypadkiem nie zgorszyć zachodu? No bez jaj :P
Powinni u siebie cenzurować skoro tak im to przeszkadza,a na eksport dawać normalnie. Nas jeden buziak nie zgorszy.
No,bez przesady
Wybiórczą maja ta cenzurę,jakoś nie przeszkadza im całkiem europejskie zachowanie Seymy,pocałunki Burcu i Emre też jakby bardziej z naszych klimatów
Pewnie chcą nam pokazać,że para Ayaz&Oyku jest idealna i bez skazy.Ja jakoś tego nie kupuję.Wolałabym,żeby przedstawili ich normalnie i bez tych ideałów.Nie wiem,może Turkom się to podoba i uważają,że tak ma być.
Poza tym para,która ze sobą jest, ma chyba prawo się pocałować,prawda?Tym bardziej nie rozumiem czemu tak robią....
ja też zauważyłam, że wycięli tą scenę... bez sensu przecież nie była jakaś długa :P
no i Ayaz w białym garniturze hehe :DDDD
dobrze, że zawsze sobie zerkam na tureckie odcinki bo nigdy nie wiadomo co wytną :P
Seyma pokazuje Oldżajowi swój projekt.
Oldżaj - Ładne. Ale jakby potrącił ją samochód.
buhahahahhahahahaa ryknęłam ze śmiechu na tej scenie
Oyku dziś przeszła samą siebie w kompromitowaniu się.
Idiocieje coraz bardziej.
Ale przynajmniej ubaw był.
A jak w blondzie przyszła do szpitala i narobiła rumoru - przewróciła dziadkowinę z kroplówką, pielęgniarkę, złamała obcas, to skręcałam się ze śmiechu.
Dobrze powiedziała ta blondyna lekarka, że Oyku jest dziecinna.